Bajdenu postavljeno nikad lakše pitanje, ali se on ipak zbunio: Džil morala da ga podseća šta treba da kaže (VIDEO)

02.01.2024

15:51

0

Društvene mreže su odmah planule

Bajdenu postavljeno nikad lakše pitanje, ali se on ipak zbunio: Džil morala da ga podseća šta treba da kaže (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/SteveGuest

Američki predsednik Džozef Bajden zbunio se u poslednjem intervjuu kada su ga pitali o tome koju hranu voli, pa je supruga Džil Bajden morala da ga podseti da uživa u sladoledu.

- Zanima me, u kakvoj ste prazničnoj hrani uživali u poslednjih nekoliko dana? - pitao ga je bivši voditelj „Američkog idola“ Rajan Sikrest u ABC-jevom programu za novogodišnju noć.

- Pa, jeo sam sve što je stavljeno ispred mene. Ali ja sam jeo testeninu, koju volim. Jeo sam puno piletine, pileći parmezan, jeo sam svu italijansku hranu, u suštini - kazao je on, dok je prva dama morala da podseti svog muža na omiljenu hranu, dodajući: „I sladoled“.

- I sladoled. Sladoled sa komadićima čokolade - rekao je lider SAD.

Ovo je podstaklo brojne šale na društvenim mrežama, gde se Bajdenovi gafovi uvek rado dele.

"Ovo je takva farsa u ovom trenutku, ozbiljno?", "Kako teška pitanja!" neki su od komentara korisnika Iksa.

Bajden, koji vodi kampanju nadajući se da će osvojiti drugi mandat na izborima sledeće godine, imao bi 86 godina ako bi odslužio ceo drugi mandat.

 

 

- Nadam se da će svi imati zdravu, srećnu i bezbednu novu godinu - rekao je Bajden u intervjuu koji je snimljen u subotu dok je bio na odmoru u Sent Krou.

Na Bajdenovoj najnovijoj produženoj solo konferenciji za novinare u Beloj kući, u novembru 2022, zaposleni su smestili prvu damu u prvi red u poslednjem trenutku, računajući na to da će mu ona biti od pomoći ukoliko krene da odgovara neobično na neko pitanje.

Očekuje se da će se Bajden u revanšu sledeće godine suočiti sa bivšim predsednikom Donaldom Trampom (77).

Tramp trenutno vodi u nacionalnim anketama i anketama u različitim državama, uprkos četiri krivična slučaja koji se vode protiv njega, delimično podstaknutim ekonomskim pesimizmom Amerikanaca usred visokih kamatnih stopa i inflacije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike