Novinarka se rasplakala na Eviji: Slomila se kada joj je meštanin ispričao šta ga je snašlo (VIDEO)

10.08.2021

13:01 >> 13:21

0

Pokušavajući da mu objasni da treba da se evakuiše, nije mogla da obuzda emocije

Novinarka se rasplakala na Eviji: Slomila se kada joj je meštanin ispričao šta ga je snašlo (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/OPEN

Požari na Eviji već danima pune medijske stupce, a reporteri koji izveštavaju sa terena trude se da profesionalno odrade svoj posao, ne pokazujući emocije, ali im to ne polazi uvek za rukom. Tako se mlada grčka novinarka Evlampija Revi, koja radi za televiziju “Open TV” i izveštava iz područja pogođenih požarom, rasplakala dok je razgovarala sa jednim meštaninom.

Dok je u ponedeljak izveštavala iz Galatosona na Eviji jedan stariji muškarac joj je prišao i počeo da razgovara sa njom.

Pročitajte još

Ispričao joj je da danima ne može da spava pokušavajući da sačuva svoju kuću od požara, a novinarka je starca više puta zamolila da ode jer od dima nije moglo da se diše.

Tada ju je on pitao “gde da odem” i rekao joj da se ne plaši požara, kao i da se više brine za svoju kuću koju je ostao da brani u slučaju da joj se vatra približi.

Reporterka je tada nastavila da insistira da bi trebalo da napusti kuću iz bezbednosnih razloga i da se skloni na sigurno. Evlampija mu je ponudila prevoz, a u jednom trenutku je skinula ranac i pokušala da nađe masku, ali je nije imala. Tada je starac počeo da plače, a zajedno sa njim i ona, i to u programu uživo.

– Morate da odete, stigla je naredba o evakuaciji – rekla mu je novinarka.

– Sutra odlazim, idem u Atinu – odgovorio je starac.

– Sada morate da odete – dodala je ona.

– Kako, gde da idem? – pitao je starac.

– Dođite, povešćemo vas – rekla je novinarka.

Ovaj snimak odgledao je veliki broj građana Grčke, posle čega je usledilo mnogo komentara podrške novinarki.

Evlampija je jutros u novom uključenju saznala da je grčka policija starijeg muškarca ipak evakuisala i da je sada na sigurnom i zbrinut. Osim toga, zahvalila se za sve poruke ljubavi i podrške koje je primila, istakavši da je jedino važno da starac sa snimka ima sve što mu treba.

Pročitajte još

– Ja sam samo radila svoj posao, kao i mnoge druge kolege. Samo se ponekad i mi slomimo jer su i novinari ljudi. Hvala vam – napisla je Evlampija Revi na Fejsbuku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike