Muškarac ubio ženu tokom seksa: Tvrdi da je bilo slučajno, telo nađeno nedelju dana kasnije u podrumu

08.12.2023

11:01

0

Optuženi je na sudu tvrdio da nije imao nameru da nanese teške povrede partnerki

Muškarac ubio ženu tokom seksa: Tvrdi da je bilo slučajno, telo nađeno nedelju dana kasnije u podrumu
Seks - Copyright Profimedia

Muškarac star 31 godinu osuđen je na pet godina zatvora zbog incidenta tokom seksa koji je rezultirao smrću partnerke. Sve se odigralo 28. novembra 2021. godine u Starokostjantinivu u Ukrajini.

Prema izveštaju sa suđenja, muškarac je tog dana, nakon noći provedene u društvu prijatelja uz konzumaciju alkohola, imao intimni odnos sa ženom koja je bila deset godina starija od njega.

Tokom odnosa je nezgodno uhvatio ženu za vrat i, kako stoji u presudi, držao ju je tako najmanje minut. Žena je zadobila prelom podjezične kosti, što je rezultiralo gušenjem i smrću.

Optuženi je na sudu tvrdio da nije imao nameru da nanese teške povrede ženi, ističući da je prekinuo intimni čin čim je primetio da se ona guši.

Tvrdio je da je odmah zaspao, i da je uzeo taksi i otišao kući kad se probudio. Telo preminule žene pronađeno je u podrumu nedelju dana kasnije.

Iako je prvobitno optužen za ubistvo sa predumišljajem, sud je prekvalifikovao delo i optužio ga za ubistvo iz nehata, s obzirom na to da istražitelji nisu mogli da dokažu da je imao nameru da ubije ženu.

Osim što je osuđen na pet godina zatvora, što je maksimalna kazna za ovo delo, moraće da plati 300.000 ukrajinskih grivni, odnosno nešto više od 7.500 evra, kao moralnu naknadu majci žrtve i da pokrije sudske troškove.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike