Uhapšen sin holivudskog producenta: Raskomadano telo njegove žene nađeno kod kontejnera, njeni roditelji i dalje nisu pronađeni

10.11.2023

16:21

0

Semjuel Haskel Mlađi (35) uhapšen je po jednoj tački optužnice za ubistvo

Uhapšen sin holivudskog producenta: Raskomadano telo njegove žene nađeno kod kontejnera, njeni roditelji i dalje nisu pronađeni
Copyright Printscreen Instagram

Muškarac čija su supruga, tast i tašta nestali uhapšen je pod sumnjom za ubistvo nakon što je u kanti za smeće u tržnom centru otkriven raskomadani torzo.

Semjuel Haskel Mlađi (35) uhapšen je po jednoj tački optužnice za ubistvo u sredu, otprilike četiri sata nakon što je beskućnik koji je tražio reciklažne materijale naleteo na torzo.

Haskel je sin holivudskog televizijskog producenta Semjuela Haskela Starijeg.

 

 

- Raskomadana ženka umotana u plastičnu kesu. Bila je ispred kontejnera - rekao je novinarima detektiv Policije Los Anđelesa Efren Gutijerez.

Haskelova supruga Mej Haskel i njeni roditelji, majka Janksijang Vang i otac Gaošen Li, prijavljeni kao nestali pre jezivog otkrića, rekli su zvaničnici.

Vlasti i dalje rade na identifikaciji torza, ali veruju da se radi o Haskelovoj ženi. Njeni roditelji se i dalje vode kao nestali.

- Ako osumnjičeni za ubistvo raskomada telo, to radi da bi se odložila identifikacija - rekao je detektiv za ubistva Njujork postu.

 

 

Noć pre nego što je torzo otkriven neko je prijavio da je video telo u crnoj torbi u blizini Haskelove kuće, ali kada su policajci stigli, torbe nije bilo, navodi agencija.

Oko 6.15 ujutru u sredu beskućnik je pronašao ljudske ostatke, koji su bili stavljeni u vreću za đubre.

Istražitelji su rekli da nije bilo očiglednih znakova za identifikaciju poput tetovaža na torzu.

Istražitelji i dalje traže tragove i nadaju se da će snimak nadzorne kamere pomoći u istrazi.

Haskel je zadržan uz kauciju od 2 miliona dolara u zatvoru Valej u Van Najsu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike