Bizarno: Svi su mislili da se zeza na 15 metara visine, a onda je usledio šok! (VIDEO)

18.08.2021

11:40 >> 13:41

0

Ljudi su ga šokirani posmatrali i nikome nije bilo jasno šta izvodi

Bizarno: Svi su mislili da se zeza na 15 metara visine, a onda je usledio šok! (VIDEO)
Copyright printscreen/youtube

Muškarac star 32 godine umro je dva dana nakon što je viđen kako tokom vožnje žičare visi sa sigurnosne šipke kabine na visini većoj od 15 metara.

Vrlo brzo je pao na zemlju, pred užasnutim prolaznicima.

Pročitajte još

Policija u Farmingtonu u američkoj državi Juta objavila je u ponedeljak da je nesrećni čovek preminuo samo dva dana nakon što je snimljen u zabavnom parku.

Na snimku se vidi kako čovek visi držeći se za šipke kabine dok je žičara prolazila iznad fontane okružene ljudima. Prisutni su ga šokirani posmatrali i nikome nije bilo jasno šta izvodi.

Činilo se, navodno, da se ne trudi da se vrati u svoje sedište, već je, kako su rekli očevici, izgledao smiren.

Lusi Grejs Astila, koja je snimila ovaj stravičan video dok se sa kamerom šetala po parku, izjavila je: “Moj muž je primetio kako taj momak visi.”

Moglo se čuti na snimku kako Lusi pita: “Zašto to radi?”

Isprva je, kaže Lusi, mislila da je čovek gimnastičar ili da pokušava da izvede neki trik. Sada, kada je saznala da to možda i nije radio namerno, ne može da spava.

Prema policijskom izveštaju, čovek je u parku bio sa porodicom, iako se vozio sam žičarom. Porodica je, navodno, zatražila od vlasti da ne objavljuju njegovo ime.

Policajci i bolničari su odmah stigli na lice mesta i povređenog su prevezli u bolnicu Univerziteta u Juti. Bio je u kritičnom stanju i nakon dva dana je izgubio bitku za život.

Ostaje misterija kako je nastradali završio van kabine, i to naopako okrenut. Istraga je u toku, a policija odbacuje spekulacija da je pad bio isplaniran, kao i da je žičara bila neispravna.

Ovo je prva smrt u zabavnom parku od osamdesetih godina prošlog veka.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike