Novi TikTok trend uništava lice zauvek: Zbog lepote klinci sami sebi lome kosti i to sve snimaju (VIDEO)

04.10.2023

14:11

0

Bizarnije ne može

Novi TikTok trend uništava lice zauvek: Zbog lepote klinci sami sebi lome kosti i to sve snimaju (VIDEO)
Copyright TikTok_syrianpsycho

Tokom protekle dve godine društvena mreža TikTok uspela je da zabeleži neverovatnu popularnost, pogotovo među mlađom populacijom, koja željna dostigne što veći broj pratilaca gotovo svakodnevno smišlja nove načine da do njih i dođe.

Najčešće je reč o izazovima, od bezazlenih u kojima se od vas traži da opišete neku situaciju ili iskustvo koje ste doživeli i podelite ga sa svojim pratiocima, do onih opasnih, koji u ozbiljnoj meri narušavaju zdravlje, čak i život korisnika ova društvene mreže.

 

 

Poslednji u nizu opasnih trendova praktikuju uglavnom mladi momci. Naime, oni namerno udaraju svoju jagodičnu kost i bradu kako bi napravili male prelome nakon kojih bi mogli da oblikuju svoje lice. Za ovaj jeziv poduhvat uglavnom koriste čekiće, a poslednji "alat" u nizu je masažer.

 

@drpremtripathi #greenscreen #greenscreenvideo Thank you @jcthecatalyst for making me aware of this trend. I cant’t believe this is real. Or is this a joke? #bonesmashing #malunion #drpremtripathi ♬ original sound - Dr. Prem Tripathi

 

- Ukoliko nemate genetske predispozicije za željenu liniju brade posetite profesionalca. Nikako ne radite korekcije na svoju ruku - rekao je Prem Tripati, hirurg iz San Franciska.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike