Snimak hapšenja napadača iz Roterdama! Ubio ženu i nastavnika, teško ranio devojčicu, policija ga oborila na kolena (VIDEO)

28.09.2023

19:18

0

Autor: M. Vu.

Fred Vesterbeke, glavni komesar regionalne policijske jedinice Roterdama, izjavio je na konferenciji za novinare da je 32-godišnji muškarac iz Roterdama uhapšen

Snimak hapšenja napadača iz Roterdama! Ubio ženu i nastavnika, teško ranio devojčicu, policija ga oborila na kolena (VIDEO)
Copyright Profimedia

U pucnjavi koja se dogodila u Roterdamu, dve osobe su izgubile život na dve različite lokacije. Žrtve su identifikovane kao 39-godišnja žena i 46-godišnji muškarac, koji je bio nastavnik u Erazmus MC bolnici. Teže je povređena 14-godišnja ćerka žene.

Fred Vesterbeke, glavni komesar regionalne policijske jedinice Roterdama, izjavio je na konferenciji za novinare da je 32-godišnji muškarac iz Roterdama uhapšen.

Osumnjičeni je pucao u ženu i njenu ćerku u kući na Hajman Dulartplejnu, a zatim izazvao požar. U aneksu bolnice Erazmus MC, osumnjičeni je takođe pucao i ubio 46-godišnjeg muškarca, nastavnika.

 

 

Kasnije se pojavio snimak na kom se vidi policija koja hapsi čoveka nakon što su upali u zgradu kako bi proverili da li je napadač još uvek unutra.

 

 

Policija sumnja da je osumnjičeni mogao da napadne još žrtava tokom putovanja iz pomoćne zgrade do glavne zgrade bolnice, unutar ili izvan objekta.

Uhapseni muškarac je 2021. godine već bio procesuiran i osuđen za zlostavljanje životinja, prema izjavi glavnog javnog tužioca Huga Hilenara. Motiv za ove strašne događaje još uvek nije poznat, a istraga će nastaviti da se bavi pozadinom osumnjičenog.

Policija je ponovo proverila objekat oko 18:20 kako bi osigurala da nema još žrtava pucnjave ili osoba koje se skrivaju unutra.

Ulaz u Erazmus MC ostaje zatvoren, a učenici su u panici napustili objekat nakon pucnjave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike