Horor! Bebu izujedali pacovi, otac je našao krvavu - kad joj je video ruku, shvatio da su hteli da je pojedu! (VIDEO)

26.09.2023

16:55

1

Policija je u kolicima pronašla krvave otiske stopala glodara

Horor! Bebu izujedali pacovi, otac je našao krvavu - kad joj je video ruku, shvatio da su hteli da je pojedu! (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/Eyewitness News WEHT WTVW

Tri osobe u Evansvilu u Indijani optužene su za zanemarivanje dece nakon što je beba o kojoj su brinuli umalo umrla kad su je pacovi ujeli više od 50 puta.

Prema novinskoj stanici Indijane WLFI News 18, Dejvid Šonabaum je 13. septembra pozvao policijsku upravu Evansvila u svoju kuću nakon što je našao svog šestomesečnog sina prekrivenog krvlju u njegovimkolicima.

Pomenuti medij izvestio je da je policija pronašla nešto što je ličilo na krvave otiske stopala glodara u kolicima. Takođe su videli nered, smeće i odbačenu hranu po celoj prostoriji za koju se činilo da su je delimično pojeli glodari, a učili su i njihov izmet.

Šonabuam je rekao policajcima da je koristio otrov kako bi oterao pacove i miševe iz svoje kuće, prema mediju WNDU.

Prema 14 News-u, policija je saopštila da je beba imala više od 50 ujeda na čelu, obrazu, nosu, butini, stopalu i prstima. Dete je takođe imalo ujede po celom desnom laktu do šake sa otkrivenim kostima prstiju.

Beba je u trenutku dolska službenika imala temperaturu od 34 stepena i kasnije joj je bila potrebna transfuzija krvi zbog količine krvi koju je izgubila.

Beba je prevezena u obližnju bolnicu pre nego što je prebačena u drugu bolnicu u Indijanapolisu. U petak je dete otpušteno iz bolnice.

Prema 14 News-u, David i njegova supruga Angel Šonabaum živeli su u kući sa svojim šestomesečnim sinom, kao i trogodišnjim i šestogodišnjim detetom. Angelina sestra Delaina Turman i njenih dvoje dece, dvogodišnje i petogodišnje, takođe su stanovali tu.

Odeljenje za dečije usluge Indijane (DCS) posetilo je rezidenciju Šonabaumovih 5. septembra, nakon što su dvoje dece 1. septembra rekli svojim učiteljima da su im miševi grizli prste na nogama dok su spavali.

Turman je rekla radnici DCS-a da su tragovi na nožnim prstima njenog deteta najverovatnije ogrebotine od okvira kreveta, prenela je agencija. Rukovodilac slučaja je zatim prešao na bezbednosni plan i zakazao još jednu posetu za 14. septembar.

Nakon što je šestomesečno dete odvedeno u bolnicu policija je u četvrtak odvela Dejvida i Angel Šonabaum i Turmanovu u zatvor okruga Vanderburg zbog optužbi za zanemarivanje dece.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike