Bajden se zakucao u brazilsku zastavu, a onda zaboravio da se rukuje sa Lulom: Ponovo je izgledao krajnje zbunjeno (VIDEO)

21.09.2023

17:04

0

Autor: N.P.

Bajden je već vrlo dobro poznat po brojnim gafovima

Bajden se zakucao u brazilsku zastavu, a onda zaboravio da se rukuje sa Lulom: Ponovo je izgledao krajnje zbunjeno (VIDEO)
Lula da Silva i Džo Bajden - Copyright AP Photo/Susan Walsh

Američki predsednik Džo Bajden ponovo je izgledao dezorijentisano pred novinarima kada je trebalo da im se obrati zajedno sa kolegom iz Brazila Lulom da Silvom.

Pri izlasku na podijum, prvo je udario u stalak sa brazilskom zastavom, a onda je imao problema sa uređajem za prevođenje.

- Da li me čujete, predsedniče Bajdene? Ovo je istorijski trenutak za Brazil i SAD - upitao je brazilski lider Luis Injasio Lula da Silva misleći na saradnju povodom prava radnika.

Kako nije odmah dobio odgovor, Lula je ponovo pitao: "Da li me čujete?"

Bajden je klimnuo glavom, ali se videlo da ima problema.

Na kraju obraćanja novinarima, Bajden se rukovao sa generalnim direktorom Međunarodne organizacije radnika, Gilbertom Huongboom, ali je, kako se čini, zaboravio da se pozdravi i sa Lulom.

Potom je samo odšetao sa bine. Lula je shvatio da se neće rukovati sa Bajdenom, pa je i sam otišao.

Bajden je već vrlo dobro poznat po brojnim gafovima, a kako je sa 80 godina već najstariji lider u istoriji SAD, kritičari se opravdano pitaju da li je sposoban da vodi zemlju.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike