Novi detalji horor priče iz Poljske nakon otkrića tri mrtve bebe: Često su vikali na decu, čuli su se i njeni vrisci

19.09.2023

20:27

0

Lokalni stanovnici su primetili njihovo čudno ponašanje i ispričali su da je otac ćerki obrijao glavu kako bi odbio druge muškarce

Novi detalji horor priče iz Poljske nakon otkrića tri mrtve bebe: Često su vikali na decu, čuli su se i njeni vrisci
Copyright Profimedia

U selu Černiki na sveru Poljske komšije su svedočile jezivim događajima u kući Pjotra Gjerasika (54) i njegove ćerke Pauline Gjerasik (20). Ova porodična drama je potresla selo i dovela do optužbi za ubistvo i incest, za koje bi optuženi mogli da dobiju doživotnu kaznu zatvora.

Užasna priča odjeknula je kada su na imanju porodice Gjerasik otkrivena tela tri bebe pronađena u plitkom grobu, umotana u plastične kese.

Istraga je pokazala da su otac i ćerka bili u incestualnoj vezi četiri godine, a njihova tajna je konačno razotkrivena nakon što su Paulinine kolege primetile promene u njenom ponašanju.

Počela je da nosi široku odeću, kao da je pokušavala da sakrije trudnoću, a nakon kratkog odmora postala je mršavija, slabija i umorna.

Lokalni stanovnici su takođe primetili njihovo čudno ponašanje i ispričali su da je otac ćerki obrijao glavu kako bi odbio druge muškarce, dok je Paulina gledala oca s obožavanjem.

Komšije su svedočile čestim sukobima unutar porodice, često čujući viku na decu i čak Paulinine vriske.

Profimedia
 

- Često smo čuli kako viče na decu, a nekada smo čuli i Paulinu kako vrišti - rekle su komšije.

Policija je nakon istrage pronašla ostatke tri bebe sahranjene unutar porodične kuće.

Pjotr Gjerasik i Paulina Gjerasik se sada nalaze u pritvoru - ona je optužena za dva slučaja ubistva i incestuozni odnos sa svojim ocem, dok je otac Pjotr suočen sa tri optužbe za ubistvo, incest sa 20-godišnjom ćerkom i incestuozne odnose sa svojom drugom ćerkom.

Prema tužilaštvu, dvoje ubijene dece proisteklo je iz veze između oca i ćerke, za koju je Paulina tvrdila da je bila dobrovoljna. Treća beba potiče iz odnosa oca sa drugom ćerkom, koju je navodno silovao.

Prvo su dve bebe pronađene u petak, a daljom istragom u subotu je pronađeno i treće telo u poodmakloj fazi raspadanja, pa se policija istražuje dalje, u nadi da više tela neće naći.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike