Blizanci se ugušili u sanduku sa igračkama: Usred noći ustali da se igraju, pa ostali u njemu, našao ih stariji brat - mislio je da spavaju

07.09.2023

14:35

0

Imali su naviku da se igraju u toku noći i da zaspe gde stignu, ali ovaj scenario roditelji nisu mogli ni da sanjaju

Blizanci se ugušili u sanduku sa igračkama: Usred noći ustali da se igraju, pa ostali u njemu, našao ih stariji brat - mislio je da spavaju
Kelan i Aurora - Copyright GoFundMe

Četvorogodišnji blizanci iz SAD ugušili su se nakon što su usred noći zaspali u svom sanduku sa igračkama.

Auroru i Kelana u krevet je odveo otac Don Star 25. avgusta u Džeksonvilu u Floridi, ali su oni odlučili da se ušuškaju u kutiji koja služi za skladištenje njihovih plišanih životinja.

Nestalo im je kiseonika i ugušili su se, a stariji brat našao je njihova zagrljena tela, pa je pretpostavio da spavaju.

Njihova majka Sadi Majers oglasila se ovim povodom na društvenim mrežama.

- Ne znaju mnogi koliki je bol zbog gubitka dvoje dece u isto vreme i to na način koji nema smisla - napisala je ona i upozorila je roditelje da sanduke sa igračkama „ne propuštaju vazduh“ i da su „zvučno izolovane“ kada se zatvore, pozivajući ih da ih „odmah unište“.

- Don i ja pokušavamo da prihvatimo ono što se desilo. Toliko je teško da te tera da padneš od bola, ali mi se jako trudimo da ne dozvolimo da nas naši momci vide ovakve. Moram da verujem da ih je nešto u ovom univerzumu posebno izabralo, možda da ih zaštiti od neke buduće tragedije ili možda zato što su njihove duše bile previše savršene za ovaj svet - piše u njenoj objavi.

GoFundMe
 

Ona je radila u noći incidenta pa je njen suprug Don stavio njihovih četvoro dece u krevet, ali blizanci su se probudili u jednom trenutku rano u subotu i odlučili da se igraju igračkama iz drveniog sanduka, što su umeli da rade i ranije i zaticala ih je kako spavaju na raznim mestima u kući okruženi igračkama.

- U petak uveče odlučili su da se ušuškaju na čudno mesto i zaspe u njihovom sanduku sa igračkama od kedra koji koristimo za skladištenje svih njihovih plišanih životinja - napisala je ona.

Blizanci su izvadili većinu plišanih igračaka i zadržali nekoliko kako bi legli na njih, a zaspali su zagrljeni.

Kada se Sadi u subotu ujutro probudila, uspaničila se kada je videla da nisu u krevetu i da ne može da ih nađe. Odmah je počela potraga, a našao ih je stariji brat, koji je pretpostavio da spavaju.

GoFundMe
 

- Rekao je: "Mama! Našao sam ih! Tako su blesavi, spavaju u kutiji za igračke" - napisala je Majers, koja je odmah shvatila da su mrtvi.

U okviru svoje objave neutešna majka upozorila je roditelje koliko opasan može biti sanduk sa igračkama od kedra.

- Dok su spavali polako su ostali bez kiseonika u roku od nekoliko sati i preminuli. Nisu ni znali da se to dešava. Nije bilo iznenadnog nestanka vazduha, bio je to veoma spor prelazak iz sna u smrt - napisala je ona, napominjući da je ranije vezala drveni sanduk, ali da su je deca molila da ga otvori kako bi mogli da se igraju sa igračkama u njemu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike