Gde je i šta radi Melanija Tramp?

04.08.2023

23:56

0

Navodi se da je Melanija i dalje veoma važna za porodicu Tramp i da njen suprug oslanja na njene savete i podršku

Gde je i šta radi Melanija Tramp?
Donald i Melanija Tramp - Copyright Profimedia

Melanija Tramp se povukla u privatnost, izbegavajući pojavljivanje na sudu i u preizbornoj kampanji svog supruga, bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, piše "Tajms".

Njujorški publicista R Kuri Hej opisuje Melaniju kao veoma privatnu osobu koja provodi mnogo vremena sa svojim roditeljima i istražujući fakultete za sina Barona.

Navodi se da je Melanija i dalje veoma važna za porodicu Tramp i da njen suprug oslanja na njene savete i podršku, iako to sve čini iza zatvorenih vrata.

Ipak, postoje suprotstavljeni pogledi na njenu političku angažovanost. Bivša pomoćnica Melanije Tramp, Stefani Vinston Volkof, tvrdi da je Melanija podržavala napore svog supruga da ospori rezultate izbora 2020. godine.

Profimedia
 

Sa druge strane, publicista Majk Volf tvrdi u svojoj knjizi "Vatra i bes" da je Melanija plakala kad je njen suprug postao predsednik 2016. godine, zbog brige za svoj privatni život u Njujorku.

Melanija je odbacila neke od ovih navoda.

Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da bi Donald Tramp mogao biti kandidat Republikanske stranke za predsednika na izborima 2024. godine, a trenutno je izjednačen sa aktuelnim predsednikom Džozefom Bajdenom u podršci birača.
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike