Haos u SAD: Gola žena puca na vozila na auto-putu u Los Anđelesu (VIDEO)

27.07.2023

22:44

0

Uhapšena je bez incidenata nakon što je ispustila pištolj, posle čega je prebačena u lokalnu bolnicu na medicinsku i psihijatrijsku procenu

Haos u SAD: Gola žena puca na vozila na auto-putu u Los Anđelesu (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter

Gola žena napravila je haos u utorak popodne na auto-putu u Los Anđelesu kada je napustila svoje vozilo i počela nasumično da puca na automobile!

Kako su zvaničnici naveli, primili su poziv u 16.40 sati u vezi sa naoružanim i bahatim vozačem koji je krenuo na istok auto-putem.

Prema rečima policajaca, pre nego što su stigli na teren, žena je zaustavila svoje vozilo i izašla sa nožem. Vikala je na obližnje vozače, vratila se do svog automobila i nastavila svojom rutom.

Dok je prolazila pored naplatne rampe, ponovo se zaustavila usred saobraćaja i izašla iz automobila potpuno gola, kako se vidi na snimcima.

Objave na društvenim mrežama prikazuju ženu kako puca iz pištolja sve dok joj nije ponestalo municije.

Policajci su rekli da nema izveštaja o povređenima, a nisu dali ni informacije o eventualnoj šteti na bilo kojem vozilu.

Žena je uhapšena bez incidenata nakon što je ispustila pištolj, posle čega je prebačena u lokalnu bolnicu na medicinsku i psihijatrijsku procenu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike