Detalji horora u Grčkoj! Nađena ljudska glava i ostaci raskomadanog tela: Patolog saopštio saznanja o identitetu

19.07.2023

15:30

0

Patolog koji je pregledao ostatke otkrio je jezive detalje i izjavio da je nepoznata osoba umrla pre oko 10 dana i da je gotovo sigurno žrtva zločina tj. da je reč o nasilnoj smrti

Detalji horora u Grčkoj! Nađena ljudska glava i ostaci raskomadanog tela: Patolog saopštio saznanja o identitetu
Copyright Profimedia

Nakon što je u Grčkoj, na traci za sortiranje smeća, pronađena ljudska glava, a potom u drugim kesama i ostaci raskomadanog ljudskog tela, otvorena je istraga.

U početku se činilo da se radi o glavi žene, ali je dosadašnja istraga pokazala da je reč o glavi tamnoputog muškarca, verovatno azijskog porekla, starosti 30-40 godina.

Patolog koji je pregledao ostatke otkrio je jezive detalje i izjavio da je nepoznata osoba umrla pre oko 10 dana i da je gotovo sigurno žrtva zločina tj. da je reč o nasilnoj smrti.

Tokom daljih pretraga postrojenja u utorak uveče, pronađena je još jedna kesa sa žrtvinim nogama, dok su radnici na postrojenju navodno rekli istražiteljima da su obradili još nekoliko kesa koje su poslednjih nekoliko dana izlučivale jako intenzivan miris, ali da su kese bile neupotrebljive.

 

 

Smeće u kojem je pronađena glava prethodno je dopremljeno na postrojenje iz područja Rethymno, što je sada glavna tačka istrage.

Policija nastavlja istragu kako bi identifikovala žrtvu i pronašla odgovorne za ovaj strašan zločin.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike