Boris Džonson dobio osmo dete: Šest dana krili vest od javnosti, a svi su iznenađeni imenom koje su dali dečaku (FOTO)

11.07.2023

18:12

0

Supruga bivšeg britanskog premijera obavestila je javnost o novom članu porodice na Instagramu

Boris Džonson dobio osmo dete: Šest dana krili vest od javnosti, a svi su iznenađeni imenom koje su dali dečaku (FOTO)
Boris Džonson - Copyright Kirsty O'Connor, Pool via AP

Bivši britanski premijer Boris Džonson i njegova supruga Keri dobili su treće dete, što je ona ponosno objavila na Instagramu.

Keri je u maju objavila da je ponovo trudna, rekavši svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži da će nova beba biti rođena za "samo nekoliko nedelja".

U utorak je 33-godišnjakinja otkrila da je rodila zdravog dečaka.

- Dobrodošao na svet Frenk Alfred Odisej Džonson, rođen 5. jula u 9.15. (Možete li da pogodite koje ime je izabrao moj muž?!) - napisala je ona uz fotografiju na kojoj drži sina.

Odisej, poznat i kao Uliks, legendarni je grčki kralj i junak Homerove epske pesme Odiseja. Poznat je po svom intelektu i lukavstvu.

Keri Džonson je rekla svojim pratiocima da „voli svaki minut“ sa „pospanom bebom“.

- Videti mojih starijih dvoje kako grle svog novog brata sa takvom radošću i uzbuđenjem bilo je nešto najdivnije. Svi smo veoma oduševljeni - dodala je ona i pitala pratioce da joj predlože neku dobru seriju ili boks meč koje bi mogla da gleda dok doji.

Boris i Keri, koji su se venčali u julu 2021, već imaju sina Vilfreda (3) i ćerku Romi (1 godinu).

Džonson već ima petoro dece iz prethodnih veza, što znači da je otac osmoro mališana, a razlika u godinama između njegove najstarije Lare i Romi je 27 godina.

Džonson je podneo ostavku na mesto premijera u julu 2022, kada se povukao sa, kako je rekao, „najboljeg posla na svetu“.

Trenutno se ne zna da li će Džonson uzeti roditeljsko odsustvo kao poslanik da bi provodio vreme sa svojom porodicom. Prema vladinim pravilima, dvonedeljno roditeljsko odsustvo može da se uzme u roku od 56 dana od rođenja deteta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike