Svi su mislili da je mladić nestao pre osam godina, ali ga je majka držala u kući kao roba! Neobičan slučaj dobio novi obrt! (VIDEO)

06.07.2023

14:56

0

Autor: N.P.

Aktivista je otkrio detalje koje je Farijas ispričao policajcima

Svi su mislili da je mladić nestao pre osam godina, ali ga je majka držala u kući kao roba! Neobičan slučaj dobio novi obrt! (VIDEO)
Priča "nestalog" Rudija Farijasa intrigira javnost već danima - Copyright Youtube/KPRC 2 Click2Houston

Američka javnost i dalje prati priču Rudija Farijasa iz Hjustona koji se, navodno, osam godina vodio kao nestao, ali je prošle nedelje pronađen bez svesti ispred jedne crkve.

Iako je majka Dženi Santana rekla da je srećna što je ponovo sa njim, komšije su istakle da su ga sve vreme viđale po kraju i da on uopšte nije nikada nestao.

Da stvar bude gora, aktivista iz Hjustona Kvanel Eks, koji pomaže Rudiju, saopštio je da je mladić zapravo prethodnih godina bio zatočen u kući i da ga je majka terala da "glumi muža" i obavlja brojne nedolične radnje.

Aktivista je otkrio detalje koje je Farijas ispričao policajcima.

Youtube/KPRC 2 Click2Houston
Rudi Farijas je navodno sve vreme bio zlostavljan u sopstvenoj kući

Navodno, majka ga je skoro deset godina držala u zatočeništvu i zlostavljala.

Policija Hjustona je kazala da istražuje slučaj, a za sada nije podignuta nikakva optužnica. Kako su dodali, ne mogu još da potvrde da li su ti navodi istiniti.

- Čuo sam neke užasne stvari od tog mladog čoveka. Zadržavao sam suze zbog stvari koje nam je govorio, meni i detektivu. Nijedno dete ne treba to da doživi od svoje majke - naveo je Kvanel. 

Podsetimo, Farijasov nestanak je prijavljen 2015, a u to vreme je rečeno da pati od depresije, anksioznosti i posttraumatskog poremećaja jer video kako mu brat gine u saobraćajnoj nesreći. Pre nedelju dana ga je jedna prolaznica pronašla ispred lokalne crkve izubijanog i u modricama.

Majka je navela da je Farijas pre osam godina bio kidnapovan i odveden u Meksiko pre nego što je sam pronašao put do kuće.

Sa druge strane, aktivista tvrdi da je saznao da je majka Farijasa terala da nag spava sa njom u krevetu i da mu je davala pečurke i halucinogene droge. Terala ga je i da je kupa. Navodno, često ga je zaključanog držala u sobi.

Kako se navodi, Farijas je nedavno pobegao od kuće jer nije mogao više da živi kao rob.

Prema određenim verzijama priče, Farijas je nestao 2015. godine dok je šetao svoje pse, ali se vratio dva dana kasnije.

- Rekla mu je da treba da se sakrije jer će upasti u nevolju i da će ga uhapsiti što je pobegao od kuće - poručio je aktivista sa kojim je Farijas izašao iz policije.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike