Izbacila je celu suprugovu porodicu s venčanja: "Prekršili su naša pravila!"

26.06.2023

22:00

0

Mlada je izrazila razočaranje i osećaj poniženja zbog nepoštovanja njenih pravila i granica

Izbacila je celu suprugovu porodicu s venčanja: "Prekršili su naša pravila!"
profimedia-0349363345 - Copyright Profimedia

Jedna mlada je bila primorana da izbaci celu porodicu svog muža sa svog venčanja nakon što su namerno ignorisali njena pravila i "kršili" njene granice - što je uključivalo i pojavljivanje na događaju u belom i dovođenje dece.

Venčanje je obeleženo sukobom tradicija između nje i porodice njenog supruga.

Mlada i mladoženja su se prethodno dogovorili da im porodica napravi domaću tortu, ali su zabranili nošenje belih odela i odlučili su da organizuju venčanje bez dece.

Međutim, mladoženjina porodica namerno je prekršila ta pravila.

Mlada je izrazila razočaranje i osećaj poniženja zbog nepoštovanja njenih pravila i granica.

Profimedia
 

"Benova porodica ima mnogo čudnih tradicija i tokom godina sam ih podnosila i pomirila sam se sa njima. Međutim, želela sam da dan mog venčanja bude dobar za sve, pa smo napravili neke kompromise. Mogli smo da imamo domaću tortu, ali su obe strane morale da se dogovore oko ukusa i dizajna. Svako je mogao da nosi šta hoće osim belog i na svadbi ne bi bilo dece. Razgovarali smo sa obe naše porodice i svi su se složili da su ta pravila i granice, ali smo se prevarili", rekla je mlada.

Kako bi očuvali integritet svog venčanja, odlučili su da izbace članove mladoženjine porodice koji su kršili pravila sa svadbene ceremonije.Samo tri svata su mogla da ostanu jer su ispoštovali sva pravila, ali mladini emotivni doživljaji su bili narušeni, prenosi Mirror.

Reakcije na Redditu su uglavnom podržavale mladu, naglašavajući da su venčanje i pravila koja su postavili mlada i mladoženja trebalo da budu ispoštovani.

Mnogi su izrazili konfuziju i osudu postupaka mladoženjine porodice.

S obzirom na događaje, mlada je otkazala proslavu koja je trebala da se održi dan kasnije kako bi izbegla dalje probleme sa porodicom svog supruga.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike