Maturant skočio u okean zbog izazova tokom žurke na brodu: Vikali su mu da pliva ka kolutu za spasavanje, a onda je nestao u mraku (VIDEO)

30.05.2023

18:55

0

Američka obalska straža je u petak uveče zvanično prekinula potragu

Maturant skočio u okean zbog izazova tokom žurke na brodu: Vikali su mu da pliva ka kolutu za spasavanje, a onda je nestao u mraku (VIDEO)
Copyright Printscren Twitter/clipsthatgohard

Na internetu se pojavio snimak koji prikazuje paniku i haos na brodu na Bahamima koji je nastao samo nekoliko trenutaka pošto je 18-godišnji igrač bejzbola iz srednje škole u Luizijani skočio s broda nakon što je prihvatio izazov koji se fatalno završio.

Na snimku se vidi kako Kameron Robins pliva u okeanu bez prsluka za spasavanje i samo u kupaćim gaćama, dok su mnogi njegovi drugovi iz razreda u šoku.

- Zgrabi kolut za spasavanje, zgrabi kolut za spasavnje - čuje se kako ljudi viču u nadi da će ih čuti uprkos tome što je muzika bila glasna.

U snimku se vidi kako Robins, koji je bio nekoliko metara udaljen od broda, iznenada odlutao u drugom pravcu i dalje od koluta, pre nego što je nestao u mraku, rekli su svedoci.

Američka obalska straža i više agencija danima su pretraživale okean tražeći nestalog mladića. Američka obalska straža je u petak uveče zvanično prekinula potragu, rekli su zvaničnici.

Svedoci su tvrdili da je izvršavao izazov kada je u 23.30 skočio preko palube kruzera "Blackbeard's Revenge".

 

 

Brod je bio blizu ostrva Atol, nenaseljenog ostrva koje se nalazi severoistočno od Nasaua, kada je Robins skočio u more.

Robins je diplomirao na Visokoj školi u Baton Ružu samo nekoliko dana pre. Sportista je slavio nedavno maturiranje u srednjoj školi sa desetinama drugih maturanata iz drugih srednjih škola Baton Ruža, rekao je roditelj za američke medije.

Nakon što je Robbins skočio, brod i članovi njegove posade pokušali su da ga lociraju zajedno sa više agencija, uključujući američku obalsku stražu.

Sedam okruga američke obalske straže rasporedio je više sredstava za potragu i spasavanje, ali mladić nije pronađen ni posle pretrage okolnih 840 kvadratnih kilometara.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike