Tramp optužen za seksualno zlostavljanje: Šokantne tvrdnje bivše manekenke (FOTO+VIDEO)

19.10.2020

10:51 >> 08:29

0

Autor: M. I.

Ejmi, koja je tada imala 24 godine, optužuje Trampa da ju je nasilno poljubio

Tramp optužen za seksualno zlostavljanje: Šokantne tvrdnje bivše manekenke (FOTO+VIDEO)
Copyright Tanjug/AP/Evan Vucci

Ejmi Doris, bivša manekenka, optužila je prvog čoveka SAD Donalda Trampa da ju je seksualno napastvovao tokom turnira US Open pre više od dve decenije.

Dorisova je, u ekskluzivnom intervjuu za Guardian, rekla da ju je Tramp spopao ispred toaleta u svojoj VIP loži 5. septembra 1997. godine.

Printscreen/Youtube, The Guardian

, gurajući joj jezik u usta, stiskajući je u zagrljaj iz kojeg nije mogla da pobegne.
Ona je o svemu odlučila da progovori posle 23 godine, objašnjavajući da joj je bilo zlo od svega i da se osetila ugroženom.

– Uhvatio me je u zagrljaj iz kog nisam mogla da se izvučem. Ne znam kako drugačije da nazovem to kad vam neku gura jezik niz grlo, ali sam uspela nekako da ga izguram uz pomoć zuba, mislim da sam ga čak i povredila – tvrdi Ejmi Doris.

Tramp, s druge strane, preko svojih advokata oštro negira njene navode i tvrdi da nikad nije uznemiravao, zlostavljao ili se bilo kako neprikladno ponašao prema Dorisovoj.

Dorisova, koja živi na Floridi, dostavila je novinarima Guardian-a dokaze koji bi mogle da potkrepe njenu priču. Naime, pokazala je kartu sa US Opena i šest fotografija na kojima se vidi kako stoji kraj Trampa, koji je tada bio u braku sa svojom drugom ženom, Marlom Mejpls.

Njene tvrdnje potvrdilo je još nekoliko osoba kojima se poverila o incidentu. Među njima su i Ejmin prijatelj iz Njujorka i njena majka, koje je pozvala odmah nakon navodnog napada. U godinama koje su usledila o svemu se poverila svom psihologu i još nekim prijateljima. Svima je ispričala istu priču koju je ispričala i novinaru Guardiana.
Doris, koja sada ima 48 godina i majka je bliznakinja, rekla je da je o svemu htela da progovori 2016. godine, kada je još nekoliko žena tvrdilo da ih je, tadašnji republikanski kandidat za predsednika, seksualno napastvovao. Ipak, odlučila je da o svemu ćuti, iz straha da bi to moglo da ugrozi njenu porodicu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike