Jeziv potez vozača: „Mercedesom“ oborio staricu na biciklu, prešao preko nje i nastavio dalje

16.05.2023

23:45

0

Pijani vozač „mercedesa SUV“, 43-godišnji Stiven Selvud divljao je po gradu Gildfordu, nakon čega je pregazio stariju ženu na biciklu

Jeziv potez vozača: „Mercedesom“ oborio staricu na biciklu, prešao preko nje i nastavio dalje
jezivo gaženje kolima u londonu - Copyright Foto: Printskrin/Jutjub

Nesvakidašnji i vrlo uznemirujuć snimak saobraćajne nesreće u okolini Londona deli se ovih dana internetom. Pijani vozač „mercedesa SUV“, 43-godišnji Stiven Selvud divljao je po gradu Gildfordu, nakon čega je pregazio stariju ženu na biciklu, prešao preko nje i ostavio je da leži na ulici.


Nesrećna penzionerka vozila je bicikl preko raskrsnice kada je vozač izašao iz sporedne ulice i udario u nju usred bela dana. Ne samo da ju je oborio s bicikla, već je nastavio da vozi napred zgnječivši je pod točkovima dok je ležala nepomično. Srećom, preživela je.

Neko je pokušao da ga zaustavi, ali vozač se odvezao pre nego što se konačno vratio na mesto događaja. Identifikovali su ga svedoci, a policija ga je uhapsila. Iako se nesreća dogodila 12. maja prošle godine, danas je policija objavila horor snimak trenutka u kojem je vozač udario žrtvu, a zatim vozilom prešao preko njenog tela, piše „Dejli mejl“.

Žrtva je dopustila da se snimak objavi kao upozorenje drugima na uticaj vožnje u alkoholisanom stanju. Sud u Gildfordu je vozača osudio na dve godine i tri meseca zatvora. Takođe, izgubio je vozačku dozvolu na tri godine nakon što je proglašen krivim za nanošenje teških telesnih povreda opasnom vožnjom i vožnjom s previsokom količinom alkohola u organizmu.

Video-snimak je izuzetno uznemirujućeg sadržaja!


Žena koja je preživela nesreću opisala je kako više ne može da se bavi mnogim svojim hobijima i da se boji da priđe mestu gde se odvija saobraćaj. U izjavi koja je pročitana na sudu, rekla je:

- Moj osećaj gubitka je dubok, moje poverenje u moj svet je nestalo, moj osećaj nade je nestao. Ne prođe noć bez noćnih mora. Život mi se znatno promenio.

Policijski narednik Džo Mekgregor upozorio je na opasnost vožnje u pijanom stanju. Rekao je:

„Ovaj snimak je šokantno gledati, ali može da posluži kao jasan podsetnik na opasnosti koje predstavljaju oni koji odluče da piju i voze. Žrtva želi da izrazi svoju zahvalnost građanima koji su zaustavili Selvudovo vozilo. Žrtvi su u ovom slučaju ostali doživotni fizički i psihički ožiljci i hrabro je rekla da želi da njen slučaj bude upozorenje svima koji misle da je prihvatljivo voziti pod uticajem alkohola. Nije. Izlažete riziku svoj život i živote drugih.“
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike