Čovek uradio iz šale DNK testiranje i otkrio jezivu istinu: Oženio se rođakom, a porodica znala?

17.05.2023

07:20

1

Autor: M.M.

Kada su rezultati objavljeni, počelo je uspostavljanje porodičnih veza koje su uključivale njegovu majku, najstarijeg sina i ujaka

Čovek uradio iz šale DNK testiranje i otkrio jezivu istinu: Oženio se rođakom, a porodica znala?
Muškarac podelio neobičnu priču - Copyright Profimedia

Čovek je ostao užasnut nakon što je shvatio da se oženio svojom rođakom pošto je iz zabave kupio komplet za DNK testiranje. Objasnio je kako se oženio ženom iz svog malog grada u Velikoj Britaniji nakon raspada prve veze - i od tada je sa njom u vezi!

Kako piše "Miror", par ima troje dece iz prethodnih veza - ali nemaju svoju zajedničku. Čovek je podelio svoju priču na društvenoj mreži Reddit:

- Moja sadašnja žena i ja smo zajedno išli u srednju školu u malom gradu. Obe naše porodice su dobro poznate u ovoj oblasti, jer su ovde dugo.

Ne razmišljajući previše o tome, svojoj ženi je kupio komplet za DNK testiranje jer je želela da sazna više o svojim evropskim korenima.

Njena sestra je odlučila da uradi istu stvar - i uporedili su rezultate.

Profimedia
 

- Kada su njihovi rezultati objavljeni, počelo je uspostavljanje porodičnih veza koje su uključivale moju majku, mog najstarijeg sina, mog ujaka itd.- dodao je on.

- Mama moje supruge je ušla u sobu pa smo je upitali kako bismo mogli da budemo u rodu. Njena mama je počela da plače i rekla da je kada je bila veoma mala čula da je neko rekao da Tom nije njen otac, nego Džimi. Njena majka rekla je da je to jednostavno izbacila iz glave i uverila se da je to samo glasina. Pozvao sam mamu i pitao da li je ikada čula glasine da bi njen otac, Džimi, mogao biti i otac majke moje žene. Ona je na trenutak zaćutala i rekla da i njena mama je verovala da je to istina i da je njen tata (moj deda) bio poznati ženskaroš.

Gledajući u rezultate, čovek je otkrio da njegova žena i njegov najstariji sin dele prabaku i dedu.

On i drugi članovi porodice su sada naručili sopstvene komplete za testiranje, želeći da jednom zauvek otkriju istinu.

Profimedia
 

- Ono što me najviše muči je da su obe naše mame znale da postoji mogućnost, ali nisu ništa rekle.

Uprkos rezultatima, par je obećao da će ostati zajedno - ali kažu da neće deliti ove informacije sa drugima van porodice.

Komentarišući njegovo priznanje, jedan korisnik je rekao: „Ako nemate zajedničku decu i niste bili odgajani zajedno kao porodica, onda bih rekao da nema etičkih briga u vezi sa vašim brakom."

Drugi korisnik je dodao: „Kladim se da je ovo mnogo češće nego što ljudi misle, s obzirom na to koliko su mali gradovi i sve ostalo.“

Treći korisnik je rekao: „Takođe sam preko 23andMe otkrio tajnu da momak koga celog života zovem tata nije moj biološki otac. U stvari, upoznao sam čitavu drugu porodicu za koju nisam znao da je imam prošle godine u 35 godina."

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike