Ubila muža, pa napravila ogromnu zabavu: Posle toga napisala i bizarnu knjigu (VIDEO)

14.05.2023

10:12

0

Autor: N.P.

Amerikanka je mislila da će joj pakleni plan uspeti

Ubila muža, pa napravila ogromnu zabavu: Posle toga napisala i bizarnu knjigu  (VIDEO)
Kouri i Erik Ričins - Copyright Facebook/Youtube/NewsNation

Kouri Ričins (33) iz Jute, optužena da je ubila muža nakon čega je napisala knjigu o tome kako preboleti smrt voljene osobe, navodno je posle zločina održala veliku zabavu u njihovoj porodičnoj kući.

Samo nekoliko sati posle smrti Erika Ričinsa (39) pozvala je prijatelje u njihov novi dom vredan oko 2 miliona dolara u Heber Sitiju, u martu 2022. godine.

Dugo je želela da kupi tu nekretninu, ali se muž protivio zbog ogromne cene. Prema određenim informacijama, nedeljama pre zločina su se svađali.

Iako je Erikovo telo pronađeno u ranim jutarnjim časovima 4. marta, istog dana je održana žurka, ali nije poznato da su njihovi prijatelji znali da je on mrtav.

Tužioci veruju da je Kouri, inače majka troje dece, otrovala Erika kako bi uzela novac od polise osiguranja. Prethodno joj je poručio da neće kupiti raskošnu kuću u Heber Sitiju i da je isključuje iz svog testamenta.

Kouri je pokušala da bude jedini nosilac njegove polise životnog osiguranja, ali je Erik prethodno dokument prebacio na sestrino ime bez znanja supruge.

Kako se navodi, Kouri je suprugu dala koktel koji je sadržao drogu fentanil, i to dozu pet puta veću od dozvoljene. Kada je policija došla, rekla im je da su slavili kupovinu kuće posle čega je ona otišla da spava, a nakon što se probudila, otkrila je da joj je muž preminuo.

U narednih godinu dana, Kouri je napisala knjigu "Da li si sa mnom?", zajedno sa svojom decom, koja im je pomogla da prevaziđu bol nakon smrti Erika.

Inače, Erik je navodno porodici rekao da je Kouri najmanje dvaput pokušala da ga ubije i ukoliko mu se nešto dogodi, ona je krivac.

Prema određenim izveštajima, verovao je i da ga je Kouri varala, ali je prelazio preko svega zbog njihova tri sina.

Udovica je optužena za prvostepeno ubistvo, između ostalog.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike