Stravičan snimak iz Njujorka: Urušila se garaža, automobili vise sa krova, najmanje jedna osoba mrtva (VIDEO)

19.04.2023

22:56 >> 00:06

0

Autor: M. Vu.

Šokantni snimak sa lica mesta prikazuje više automobila na vrhu krova dok se čuje kako žena vrišti: „Izlazi!

Stravičan snimak iz Njujorka: Urušila se garaža, automobili vise sa krova, najmanje jedna osoba mrtva (VIDEO)
Urušila se garaža na Menhetnu - Copyright Foto:Printskrin/Tviter

Najmanje jedna osoba je poginula, a nekoliko je povređeno kada se urušila javna garaža na Menhetnu u Njujorku, saopštili su vatrogasni zvaničnici.

 


Šokantni snimak sa lica mesta prikazuje više automobila na vrhu krova dok se čuje kako žena vrišti: „Izlazi!

Načelnik operativnog sektora Vatrogasne službe Njujorka Džejms Esposito rekao je da je, prema informacijama kojima raspolažu, šest radnika bilo u zgradi u trenutku urušavanja. On je dodao da se četiri osobe nalaze u bolnici i da je njihovo stanje stabilno, da je jedna osoba odbila zdravstvenu pomoć, a jedna poginula.

Prema navodima vatrogasnih zvaničnika, drugi sprat garaže, koja se prostire na pet spratova, urušio se na prvi sprat. Do nesreće u ulici En na Menhetenu u Njujorku došlo je nešto posle 16 časova po lokalnom vremenu.

Zvaničnici njujorške vatrogasne službe ranije su upozorili da bi veći broj ljudi mogao biti zarobljen i zatrpan u ruševinama. Reč je o garaži u kojoj pripadnici odeljenja njujorškog šerifa parkiraju svoja vozila, rekao je šerif grada Njujorka Entoni Miranda za Njuz 4 Njujork.

Niko od članova odeljenja nije povređen, prenosi En-Bi-Si Njujork. Ekipe hitne pomoći izašle su na lice mesta i pokušavaju da intervenišu sa spoljašnje strane zgrade zbog straha od daljeg urušavanja i moguće nestabilnosti konstrukcije, prenosi Si-Bi-Es Njujork.

Na video snimcima sa lica mesta vidi se više automobila naslaganih jedan na drugi, prekrivenih velikim količinama smrvljenog betona.

 

 

- Očekuje se da će se broj povređenih i smrtnih slučajeva promeniti - rekao je zvaničnik vatrogasaca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike