Žena završila u bolnici zbog Tiktok izazova: Grupa tinejdžera je zaskočila u prodavnici i snimala je (VIDEO)

30.03.2023

12:56

0

Policija pregleda snimak nadzornih kamera iz radnje kako bi identifikovala dečake

Žena završila u bolnici zbog Tiktok izazova: Grupa tinejdžera je zaskočila u prodavnici i snimala je (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Žena koja boluje od epilepsije onesvestila se u Kaliforniji i hitno je prebačena u bolnicu nakon što joj je grupa tinejdžera stavila kantu na glavu u okviru Tiktok izazova.

Lana Klej-Monagan je bila u radnji u Tastinu, u kupovini za svoje novorođene blizance kada su joj tinejdžeri stavili kofu na glavu, snimajući njenu reakciju pre nego što su pobegli iz prodavnice.

Žena koja ima epilepsiju i koja je preživela rak bila je zaprepašćena i izjavila je da je zbog nedostatka vazduha u kanti pala u nesvest na pod prodavnice, prema izveštaju američke televizijske stanice KTLA.

- Tražila sam sapun za bebe. Nagnula sam se i ceo moj svet se promenio. Sve je utihnulo, postalo mračno i zaista nije bilo vazduha. Skinula sam ono što je stavljeno na mene, oko vrata, i okrenula se i pogledala preko levog ramena. Na moje zaprepašćenje, grupa tinejdžera me je snimala, naizgled zbog neke vrste šale ili možda zbog nečega za Tiktok - rekla je ona.

Nakon incidenta Klej-Monagan je odvedena u medicinski centar na lečenje.

- Stalno gledam preko ramena. Postala sam nervozna. Ne mogu da verujem da biste u mojoj zajednici mogli da odete u prodavnicu, da budete u njoj možda samo 10 do 15 minuta, i da bi nekome bilo zabavno da dođe i strateški pronađe ženu samu u odeljenju za bebe i pomisliti da bi to bilo smešno ili dobro za lajkove - dodala je.

 

 

Na Tiktoku postoje brojni video-snimci „šala“ u kojima tinejdžeri snimaju sebe kako stavljaju kante preko glava kupaca pre nego što odjure i ponašaju se kao da nemaju nikakve veze sa šalom. Iako se čini da su mnogi inscenirani, trend postoji i video-snimci se predstavljaju kao prave šale.

Policija u Tastinu rekla je da veruje da je incident inspirisan izazovom. Oni trenutno pregledaju snimak nadzornih kamera iz radnje kako bi identifikovali dečake.

Viralni izazovi, koji se često pojavljuju na Tiktoku i drugim platformama društvenih medija koje sadrže deljenje video-zapisa i ranije su dovodili do hospitalizacije ljudi.

Ranije ovog meseca 46 studenata na Univerzitetu u Masačusetsu hospitalizovano je nakon što su učestvovali u izazovu pijenja "borg" u kom piju bokale napunjene alkoholom i nekom vrstom arome, prema „Si-Bi-Es njuzu".

Hešteg viralnog izazova ima više od 85 miliona pregleda na Tiktoku.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike