Pojavio se zastrašujući snimak: Konopac bandžija pukao tokom skoka! (VIDEO)

23.03.2023

15:09

0

Na sreću, skok je izveden iznad vodene površine

Pojavio se zastrašujući snimak: Konopac bandžija pukao tokom skoka! (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/MothershipSG

Ljudi koji su avanturističkog duha i koji su probali bandžidžamping opisali su ga kao iskustvo blisko smrti, ali je malo njih bilo zaista blizu smrti kao jedan čovek koji je skakao na Tajlandu kada mu je pukao konopac.

Snimak zastrašujućeg iskustva postao je viralan ove nedelje nakon što je 39-godišnji turista iz Hongkonga izašao u javnost sa svojom pričom.

Turista, koji je tražio da se koristi samo njegovo ime Majk kako bi izbegao uznemiravanje na internetu, skočio je sa 10 spratova visokog podijuma u ​​gradu Pataji dok je bio na odmoru u januaru ove godine.

Na sreću, skok je izveo iznad vodene površine. Konopac bandžija je pukao neposredno pre nego što je dodirnuo vodu, u koju je pljusnuo nakon njegovog pucanja.

- Sleteo sam na levu stranu tako da su povrede bile ozbiljnije. Kao da me je neko baš pretukao - rekao je Majk za Si-En-En pričajući da je ostao prekriven modricama.

Njegovom poniranju prisustvovali su prijatelji koji su bili sa njim u safari i avanturističkom parku Čangtaj Tapraja.

 

 

Majk je rekao da je prvobitno otišao u park da isproba poligon, ali da je smogao hrabrosti za bandži skok nakon što su ga prijatelji ohrabrili.

- Bilo je stvarno visoko, pa sam zatvorio oči. Planirao sam da ponovo otvorim oči kada sam odskočio. Shvatio sam da je kabl pukao kada sam otvorio oči i video da sam okružen vodom - rekao je Majk.

Uspeo je da ponovo izroni i zapliva uprkos tome što su mu stopala bila vezana donjom polovinom pokidanog bandžija.

 

 

- Ako osoba ne zna da pliva, biće u velikoj nevolji - rekao je on i istakao da je park refundirao troškove njegovog skoka i platio rendgenske i ultrazvučne snimke na Tajlandu.

Nithit Intim, osnivač parka, potvrdio je da je do nesreće došlo i rekao da je to prvi put da je video da je konopac pukao. Intim je dodao da je Majk potpisao odricanje od odgovornosti pre nego što je skočio, kao i da je park spreman da plati sve dalje direktne medicinske troškove u Hongkongu ako se dostave računi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike