Mračne tajne porodice Guči: Aleksandru je očuh zlostavljao od šeste godine, majka i baka znale za to (VIDEO)

19.10.2020

20:00 >> 10:49

0

Aleksandra Zarini (35), praunuka osnivača modnog brenda Guči, podigla je tužbu protiv majke i bake zato što je u detinjstvu nisu zaštitile od očuha se*sua

Mračne tajne porodice Guči: Aleksandru je očuh zlostavljao od šeste godine, majka i baka znale za to (VIDEO)
Copyright Prinskrin Jutjub/Alexandra Gucci Children's Foundation

Aleksandra Zarini (35), praunuka osnivača modnog brenda Guči, podigla je tužbu protiv majke i bake zato što je u detinjstvu nisu zaštitile od očuha se*sualnog zlostavljanja. U tužbi je detaljno opisala kako ju je tadašnji očuh Džozef Rufalo počeo spopadati kad joj je bilo samo šest godina i kako je punih 16 godina morala trpeti njegovo napastvovanje.

Tvrdi da joj se redovno go uvlačio u postelju, dirao je po grudima i genitalijama. Kad bi noću začula zveckanje leda u čaši s viskijem, ukočila bi se u krevetu jer je to značilo da pijani Rufalo dolazi po novu rundu perverzija.

Kako je navela, njena majka Patricija Guči i baka Bruna Palombo zataškavale su taj zločin. Ne samo da su znale što joj očuh radi, već su mu i pomagale. Na primer, Patricija je dopustila Rufalu da njenu maloletnu kćerku snima golu u kadi, video kamerom.

Aleksandra kaže da ju je majka stalno tukla, vukla za kosu, katkad i davila, a u takvim bi situacijama Rufalo uskakao kao tobože zaštitnik i isprebijanu pokćerku “tešio” dodirujući je tamo gde ne smije. Ona tvrdi da su joj i majka i baka pretile da o svemu tome mora šuteti jer bi javna sablazan ugrozila njihove prihode, a to ih je više brinulo nego šta će biti s detetom.

Mučno detinjstvo

– Pokušale su pod svaku cenu izbeći ono što su smatrale skandalom koji bi mogao ocrniti ime Guči i potencijalno ih koštati milione, stoji u Aleksandrinoj tužbi protiv Džozefa Rufala (80), Patricije Guči (57) i Brune Palombo (82). Tužbu je podnela u Los Anđelesu, gde se najvećim delom odvijala ta gnusna drama.

Aleksandra je prva od dve ćerke koje je Patricija rodila u braku s prvim suprugom, Santinom Losijem, trgovcem vinima iz Vićence. Pošto se razvela od Santina, upoznala je američkog muzičkog menadžera Džozefa Rufala i s kćerkama se doselila k njemu na Beverli Hils. Venčali su se 1993. i dobili dete, što Džozefa nije odvratilo od prljavih igrica s malenom Aleksandrom. Kad bi zaspala s majkom u krevetu, probudila bi se s rukom na očuhovom polnom organu.

Prema Aleksandrinim navodima, očuh ju je takođe podsticao na drogiranje. Istraumatizovana konstantnim zlostavljanjem, razvila je niz mentalnih poremećaja: opsesivno se kupala i tuširala ribajući kožu do krvi, čupala je kosu i u srednjoj školi je pokušala samoubistvo. Kako je preterivala s kokainom i metamfetaminom, majka ju je poslala na odvikavanje, gde je kroz razgovore s terapeutima shvatila da je žrtva seksualnog nasilja. Tek u ranim dvadesetima usudila se da prvi put kaže mami i baki da će sve prijaviti policiji. Zapretile su joj da će je u tom slučaju razbaštiniti i izostaviti iz porodičnog nasledstva.

– Pa ti si se drogirala, niko ti neće verovati, rekla joj je Patricija Guči.

Volontira u dečjoj bolnici

I tako je Aleksandra ponovno ućutala. Strah od gubitka nasledstva suzbio je njenu potrebu da se oslobodi mučne tajne. U međuvremenu se udala i devojačko prezime Losio promenila u Zarini, finansijski se osamostalila, 2016. dobila dete, a nedavno je pretražujući internetom otkrila da Rufalo volontira u jednoj dečjoj bolnici u Los Anđelesu. Tada se u njoj prelomilo i krenula je u akciju. Najpre je podnela prijavu policiji u Beverli Hilsu, koja slučaj još istražuje, a njeni advokati su nedavno uložili tužbu te o svemu obavestili medije.

– Ne želim da se nekom drugom detetu, mom ili bilo čijem, dogodi to što se dogodilo meni, objašnjava gospođa Zarini zašto je zaratila s porodicom. Patricija Guči reagovala je na njene optužbe u izjavi za “New York Times”:

– Duboko žalim zbog boli koju je Džozef Rufalo naneo Aleksandri. Neoprostivo je to što joj je učinio i bila sam slomljena kad mi je sve otkrila 2007. godine, u ordinaciji našeg porodičnog lekara u Londonu. Odmah sam zatražila razvod od gospodina Rufala. Jednako sam shrana potpuno lažnim optužbama protiv mene i njene bake.Baka Bruna se nagledala svakakvih skandala, intriga, urota, podmetanja, dinastičkih borbi i zločina u porodici Guči.

Džozef Rufalo, preko svojih advokata, kategorički odbacuje Aleksandrine optužbe:

– Dok je bio u braku s Aleksandrinom majkom, gospodin Rufalo i njegova supruga bili su jako zabrinuti zbog Aleksandrinog mentalnog stanja te su joj nastojali pomoći i rešiti problem njene nestabilnosti. Očigledno su njihovi napori bili uzaludni.

Bruna Palombo se još nije oglasila o optužbama svoje unuke.

Iako brend Guči još od 1993. nije u vlasništvu porodice koja ga je stvorila, glamurozna Patricija je prošle godine ponovno ušla u modni biznis.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike