Vozač preticao iako se ništa nije videlo, a onda je nastao pravi pakao: Ovo su snimci velikog lančanog sudara u Mađarskoj (VIDEO)

12.03.2023

10:48

1

Autor: N.P.

Jedna osoba je preminula u stravičnom lančanom sudaru kod Budimpešte

Vozač preticao iako se ništa nije videlo, a onda je nastao pravi pakao: Ovo su snimci velikog lančanog sudara u Mađarskoj (VIDEO)
Copyright Printscreen/rtl.hu

Kamera jednog kamiona zabeležila je šta se događalo na na auto-putu M1 nedaleko od Budimpešte, gde su u lančanom sudaru učestvovalo 43 vozila.

Može se videti automobil koji je jurio leovom trakom, a već tada je vidljivost bila značajno smanjena zbog peščane oluje. Kada je vozač automobila želeo da se vrati u drugu traku, uleteo je u gomilu drugih vozila koja su već bila naslagana jedna na druge.

Podsetimo, jedna osoba je stradala u masovnom lančanom sudaru kod mesta Hercegsanto, a telo je pronađeno ispod izgorelog automobila.

U bolnice je prevezeno 39 povređenih, 14 njih u teškom stanju.Među povređenima je desetoro dece, a četvoro je sa teškim telesnim povredama.

Saobraćaj na auto-putu M1 uspostavlјen je u međuvremenu u oba pravca.

Mađarsko preduzeće koje upravlјa auto-putevima saopštilo je da je do nesreće verovatno došlo zbog peščane oluje koja je smanjila vidlјivost na tom delu puta.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike