Strašan slučaj u Nemačkoj: Muškarac iz BiH uhapšen pod sumnjom da je pokušao da siluje konja

10.03.2023

22:03

0

Autor: M. Vu.

Policija iz nemačkog grada Gautinga uhapsila je državljanina BiH, starog 49 godina, pod sumnjom da je pokušao da siluje konja na ergeli

Strašan slučaj u Nemačkoj: Muškarac iz BiH uhapšen pod sumnjom da je pokušao da siluje konja
Ilustracija - Copyright Pixabay

Policija iz nemačkog grada Gautinga uhapsila je državljanina BiH, starog 49 godina, pod sumnjom da je pokušao da siluje konja na ergeli u blizini mesta Unterbun.

Sve se desilo u ponedeljak uveče kada je nadzorni sistem u konjušnici snimio čoveka koji je prilazio konjima. Sistem je odmah alarmirao vlasnicu ergele koja je došla na mesto događaja, ali je osumnjičeni već pobegao u obližnju šumu.

Inače, ovo nije prvi upad ove vrste na ergelu, zbog čega je i postavljen nadzorni sistem. Zahvaljujući snimcima sa kamere, vlasnica ergele je videla u kojem pravcu je pobegao osumnjičeni.

Ipak, policija je u blizini ergele pronašla ostavljen automobil i trebalo je samo da sačekaju da se osumnjičeni vrati po njega. Baš tako je i bilo, policija mu je napravila zasedu i uhapsila ga.

Neposrednim pregledom konja nije utvrđeno da su napastvovani tu noć, jer je osumnjičenog nešto verovatno omelo i pobegao je u susednu šumu, prenose Nezavisne.

Ipak, na osnovu ranijih snimaka i nekih indikacija, policija ga smatra osumnjičenim za najmanje jedan raniji napad na konja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike