Držao je kao taoca i vodio sa sobom širom zemlje, pobegla godinu dana nakon otmice! Sve počelo i završilo se na pumpi

19.02.2023

11:11

0

Vlasnik benzinske pumpe, Bobi Madan, rekao je za CNN da je žena 7.februara uletela dok je radio u njegovu kancelariju i zaključala vrata za sobom.

Držao je kao taoca i vodio sa sobom širom zemlje, pobegla godinu dana nakon otmice! Sve počelo i završilo se na pumpi
Copyright New Jersey State Police

Žena koja je oteta pre skoro godinu dana dok je putovala širom SAD, pobegla je od svog kidnapera, tako što je pomoć zatražila na benzinskoj pumpi u Nju Džerziju.

Džejms V. Parilo mlađi, 57, optužen je da je kidnapovao ženu koju je upoznao u Novom Meksiku prošle godine, otputovao u Nju Džersi sa njom i napao je u kući u okrugu Barlington gde su iznajmili sobu, navodi se u saopštenju policije Nju Džersija. 

Vlasnik benzinske pumpe, Bobi Madan, rekao je za CNN da je žena 7.februara uletela dok je radio u njegovu kancelariju i zaključala vrata za sobom.

Madaan je rekao da je video muškarca kako trči za ženom, ali kada nije mogao da stigne do zaključane benzinske pumpe, okrenuo se i otišao.

"Bila je potresena - plakala je", rekao je Madaan. „Rekla nam je da je kidnaper drži oko godinu dana. 

Žena je imala tragove nasiljana vratu i nije nosila obuću,  rekao je Madaan za Si-En-En, dodajući da mu je žena rekla da je počela da planira svoj bekstvo nakon što je videla bravu i ključ na vratima benzinske pumpe tokom prethodne posete.

Nakon što je uverio ženu da je bezbedna, Madan je pozvao policuju.

 Parilo je uhapšen ubrzo.

Profimedia
 

 

Žena je upoznala osumnjičenog na benzinskoj pumpi u Novom Meksiku u febriuaru 2022, godine, a predstavio se kao Bret Parker.

Na njegov zahtev, pristala je da ga odveze do Arizone. Žena je izjavila da je bila u dobrovoljnoj vezi sa muškarcem kojeg je znala kao Parker oko mesec dana kada ju je on fizički napao dok su njih dvoje bili u Kaliforniji.

Tokom zajedničkog vremena, Parilo je navodno oduzeo ženi telefon, zaplenio i iskoristio njene debitne kartice i izolovao je od porodice, saopštile su vlasti. Par je stigao u Nju Džersi negde u decembru.

Parilo je optužen za otmicu prvog stepena, davljenje iteške napade kao i za krivično delo ograničavanja slobode kretanja. Parilo se takođe suočava sa optužbom za ometanje privođenja, opstrukciju i odbijanje da da uzorak DNK.

Osumnjičeni se nalazi u zatvoru okruga Barlington do suđenja.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike