Tramp: Zabraniću Kinezima da kupuju našu zemlju i energetske kompanije

18.01.2023

21:50

0

Autor: N.P.

Tramp želi da spreči da "Kina poseduje SAD"

Tramp: Zabraniću Kinezima da kupuju našu zemlju i energetske kompanije
Donald Tramp - Copyright AP Photo/Jacquelyn Martin

Bivši američki predsednik, Donald Tramp, rekao je da će, ukoliko ponovo uđe u Belu kuću, kineskim državljanima zabraniti da kupuju zemlju u SAD i da poseduju telekomunikacione, energetske i tehnološke kompanije ili one koje se bave prodajom medicinskih potrepština.

Tramp (76) je već najavio da će se ponovo kandidovati na predsedničkim izborima 2024. godine, a svoje planove otkrio je u novom snimku.

- Kina kupuje našu tehnologiju. Kupuju naše prehrambene zalihe, minerale i prirodne resurse. Kupuju naše luke i brodske terminale. A uz pomoć korumpiranih zamešatelja, poput kriminalne porodice Bajden, Kina čak pokušava da kupi i stubove američke energetske industrije. Dok su drugi fokusirani na to šta Kina kupuje nadomak nuklearnih elektrana i vojnih baza, treba da budemo zabrinuti zbog kinesko-komunističkih aktivnosti u SAD. Kao što sam već govorio, ekonomska bezbednost je državna bezbednost - rekao je Tramp.

Prema njegovim rečima, treba sprečiti kinesku kupovinu esencijalnih industrija.

- Ukoliko to ne uradimo, Kina će posedovati SAD što će ih načiniti veoma srećnim. kada ja budem predsednik, osiguraću da američka budućnost ostane u čvrsto u američkim rukama - poručio je, između ostalog.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike