Bos nad bosovima važio za velikog plejboja: Ko su žene koje su pomagale šefu Koza nostre? (VIDEO)

16.01.2023

12:14

0

Prisustvo velikog broja žena uobičajeno je za "modernog šefa mafije"

Bos nad bosovima važio za velikog plejboja: Ko su žene koje su pomagale šefu Koza nostre? (VIDEO)
Šef Koza nostre Mateo Mesina Denaro - Copyright Italian Police, LaPresse via AP

Najtraženiji mafijaški bos, smatran za šefa sicilijanske Koza nostre, Mateo Mesina Denaro (60), koji je uhapšen danas nakon 30 godina bekstva, bio je omiljen među ženama, a mnoge su mu pomagale.

Jedna od njih, Marija Mesi, čak je osuđena za pomaganje, jer ga je skrivala u svojoj kući tokom bekstva, prenosi italijanski "Mesađero".

Pored nje, kao njegovi glavni pomagači pominju se i Frančeska i izvesna Andrea iz Austrije.

Prisustvo velikog broja žena uobičajeno je za "modernog šefa mafije", i dodaje da je od svih najduže bio u vezi sa Mesijevom koja je uhvaćena zahvaljujući jednom presretnutom telefonskom razgovoru i ljubavnoj poruci.

Prilikom bekstva on se često kretao na različitim lokacijama, a obično je boravio u luksuznim vilama svojih pomagača, u koje je često vodio i "svoje žene".On je žene često zvao lažnim imenima, kojima se i sam služio prilikom putovanja.

Bio je u vezi sa austrijskom državljankom Andreom Hasler koja je radila u hotelu u Selinuntu. Posle nekog vremena preselila se iz hotela u jednu vilu, jer se, prema glasinama, u nju zaljubio menadžer hotela koji je zbog toga ubijen.

Nakon Andree, Denaro je stupio u vezu sa Frančeskom Alanjanom, sestrom knjigovođe Karmela Patija koji je važio za njegovog veoma bitnog saradnika.

Profimedia
Policija 2007. pokazala kako bi Denaro mogao da izgleda

Iz veze sa njom Denaro je 1996. godine dobio ćerku Lorencu, a one su smeštene u kuću njegove majke u Kastelvetranu. Iz te kuće majka i ćerka su otišle 2013. godine, a do danas nije jasno da li je to bio čin pobune devojčice ili, što se čini verovatnijim, izbor izazvan činjenicom da majka i ćerka više nisu mogle da žive u kući koju su opsedali policija i karabinjeri.

Lorenca je 2021. dobila dete.

Denaro, poznat i kao "Dijabolik" uhapšen je u privatnoj klinici "Madalena" u Palermu, gde se, prema izvorima, lečio od tumora najmanje godinu dana, preneo je "Korijere dela sera". 
Prilikom hapšenja pokušao je da pobegne, ali su ga karabinjeri uhvatili.

Detinjstvo i adolescenciju proveo je u kući svoje bake, a zatim je živeo sa majkom stalno u atmosferi pretresa, provera i policijskih racija.

O njegovom sinu Frančesku (29 ili 30) malo se zna, samo je poznato da ima imidž nemilosrdnog plejboja koji nosi "Rej Ban" naočare i dizajnerske košulje.

Policija je za informacije o Denaru nudila nagradu od milion i po evra.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike