Užas u Iraku: Devojku napala grupa razjarenih muškaraca, stotine njih krenulo na nju zbog "neadekvatnog" oblačenja (VIDEO)

05.01.2023

10:41

0

Sedamnaestogodišnjakinja je bila na meti besnih muškaraca koji su je optužili da odvlači pažnju vozačima na trkama u iračkom Kurdistanu

Užas u Iraku: Devojku napala grupa razjarenih muškaraca, stotine njih krenulo na nju zbog "neadekvatnog" oblačenja (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/MedyaNews Web TV

Na internetu se pojavio šokantan snimak koji prikazuje kako je tinejdžerku napala gomila muškaraca jer se "neadekvatno" obukla na motociklističkom događaju u Iraku.

Sedamnaestogodišnjakinja je bila na meti besnih muškaraca koji su je optužili da odvlači pažnju vozačima na trkama u iračkom Kurdistanu.

Video koji je snimio i podelio učesnik trke u Sulejmaniji prikazuje tinejdžerku kako pokušava da se udalji iz područja u kom joj je masa besno dovikivala pre nego što je bila primorana da beži dok ju je gomila muškaraca progonila nazivajući je pogrdnim imenima.

Devojka, koja je državljanka Irana, nosila je crni prsluk sa kardiganom i suknjom.

U snimku se može videti kako drži maramicu na licu dok se žurno udaljava od velike gomile muškaraca i dečaka koji nastavljaju da viču i snimaju je telefonima.

Drugi video-snimci objavljeni na Tiktoku prikazuju je kako je okružena biciklistima na stazi dok ih gledaoci bodre.

Vidi se da je jedan muškarac udara nogama dok pada na parkirani automobil, dok je drugi okružuju.

Za mesto na kome se sve odigralo kaže se da je poznato mesto za trkačke događaje na kojima često učestvuju žene, a devojka, identifikovana kao L. Tehrani, navodno je redovna na stazi.

Muškarci su na ovom specifičnom događaju, održanom 30. decembra, zahtevali da se žene isključe, navodi se u izveštaju kurdistanskog "Draw Media".

Devojčica je bila u pratnji muškog prijatelja, po imenu A. Hanak, koji je pokušao da interveniše i otprati je na sigurno.

Međutim, gomila ga je tukla i izbola nožem, navodi se u izveštaju "Nešnel njuza".

Policija Sulejmanije uhapsila je šesnaest muškaraca u vezi sa incidentom, a više noževa i mačeva oduzeto je osumnjičenima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike