Apokaliptični prizori na američkom auto-putu: Lančani sudar potpuno blokirao saobraćaj, snimljen i trenutak udara! (VIDEO/FOTO)

24.12.2022

12:25

0

Vlasti nisu objavile detalje o stradalima, niti o statusu povređenih

Apokaliptični prizori na američkom auto-putu: Lančani sudar potpuno blokirao saobraćaj, snimljen i trenutak udara! (VIDEO/FOTO)
Copyright Printscreen Youtube/Chris Weather

Četiri osobe su poginule, a više njih je povređeno u velikoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovalo oko 50 vozila, saopštila je u petak patrola na auto-putu američke savezne države Ohajo.

Do lančanog sudara došlo je u okrugu Eri. Deo saobraćajnica ponovo je otvoren u 23.25, najmanje 12 sati nakon nesreće.

 

 

- Petnaest komercijalnih vozila moralo je da bude uklonjeno sa puta u petak, a „uslovi zabrane i dalje postoje“ - saopštila je patrola na auto-putu.

Sa mesta nesreće ljude su odvozili autobusi sve do lokalnog objekta u kom su mogli da se zagreju.

 

 

Na fotografijama objavljenim na Tviteru vidi se crni pikap na vrhu gomile. Druge fotografije prikazuju oštećene kamione i nekoliko zgnječenih vozila.

U jednom snimaka vidi se i trenutak udara kamiona u kraj kolone slupanih vozila koja se samo odjednom pojavljuju pred kamerom nakon belila koje je smanjilo vidljivost na putu.

 

 

- Vreme napolju nije povoljno, a često se desi da vidik potpuno zabeli, što putovanje čini dodatno nebezbednim - rekao je narednik patrole na auto-putu države Ohajo.

On je zamolio ljude da ostanu kod kuće ili preduzmu mere predostrožnosti ako moraju da voze, uključujući sporije kretanje i omogućavanje više prostora između automobila.

Vlasti nisu objavile detalje o stradalima, niti o statusu povređenih. Nije jasno da li je nesreća bila povezana sa vremenskim prilikama.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike