Porodica godinu dana držala tinejdžerku (18) zaključanu u sobi: Nuždu vršila u kofi, a jela jednom dnevno - snimak šokirao svet (VIDEO)

23.11.2022

21:22

0

Autor: V.B.

Služba za zaštitu dece je ranije dobila osam prijava o nasilnom ponašanju u toj kući, ali nije mogla da ih potkrepi dokazima

Porodica godinu dana držala tinejdžerku (18) zaključanu u sobi: Nuždu vršila u kofi, a jela jednom dnevno - snimak šokirao svet (VIDEO)
Porodica držala tinejdžerku kao roba - Copyright Printscreen/YouTube/8 News NOW Las Vegas

Društvenim mrežama munjevito se proširio snimak na kom se vidi 18-godišnja devojka iz Nevade kako se penje merdevinama nazad u svoju sobu u kojoj je bila zaključana najmanje godinu dana od strane članova porodice.

Kako se sumnja, neindetifikovana devojčica, tokom svog ropstva dobijala je malo hrane i mogla je da obavlja nuždu samo u kofi u svojoj kući u severnom Las Vegasu, saopštila je policija.

Njena komšinica snimila je ovaj događaj kojem je prethodila situacija u kojoj se zlosavljana tinejdžerka iskrala iz kuće kako bi došla do komšijskog dvorišta tražeći vodu i hranu.

Devojčica joj je ispričala da je uspela da se iskrade koristeći uvezane čaršafe kako bi došla do dvorišta u kome je kroz crevo pila vodu.

Komšinica je rekla tinejdžerki da će joj dati da zove policiju, ali je ona odbila rekavši "da joj niko neće verovati".

Druga komšinica upitala je devojku da li joj treba pomoć, ali je žrtva samo pokazala na merdevine kako bi mogla da se vrati nazad u svoju sobu.

Printscreen/YouTube/8 News NOW Las Vegas
 

Njena majka Adi Gonzales, i baka, Marija Pasarin, optužene su za zlostavljanje i zatvaranje dece, a sa njima je za ovaj bizaran slučak optužen i Danijel Omezku.

Policija je ubrzo po prijavi komšija stigla na lice mesta, ugledala devojku na merdevinama, ali je tinejdžerkina majka pokušala da ih spreči da uđu u kuću i rekla da će sama proveriti svoje dete.

Žrtva je policajcima rekla da je majka hrani samo jednom dnevno kada dođe sa posla i da se oseća kao zatvorenik.

Policija je u sobi u kojoj je tinejdžerka bila zatvorena pronašla samo okvir kreveta i kantu u kojoj je devojka vršila nuždu. Služba za zaštitu dece je dobila osam prijava o nasilnom ponašanju u toj kući ali nije mogla da ih potkrepi dokazima.

Troje osumnjičenih je uhapšeno, ali je ubrzo i pušteno jer tužioci tek treba da podnesu krivičnu prijavu.

Još uvek ostaje nejasno u kakvom je odnosu osumnjičeni muškarac sa žrtvom i njenom majkom i bakom.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike