TikToker usnimio stariju gospođu, podelio snimak i pozvao ljude da mu se pridruže: Zbog onoga što je usledilo, divi mu se ceo svet

12.11.2022

16:52

1

Snimak je za kratko vreme postao viralan, a brojni korisnici mreža podržali su TikTokera u svojim namerama

TikToker usnimio stariju gospođu, podelio snimak i pozvao ljude da mu se pridruže: Zbog onoga što je usledilo, divi mu se ceo svet
Tiktoker sa bakom - Copyright Printscreen/TikTok

Korisnik TikToka Devan Bonagura iz Sjedinjenih Američkih Država privukao je pažnju javnosti kada je na ovoj mreži objavio kratak snimak starije gospođe koja se zove Nola, za koju je prikupio više od 100 hiljada dolara kako bi ona mogla otplatiti svoj kredit i otići u penziju.

Naime, u snimku se vidi Nola koja je nosila prslk trgovinskog lanca "Walmart" u kome je zaposlena, kako zamišljena sedi i snuždeno gleda u pod.

- Život ne bi trebao biti ovako težak, kratko je napisao Bonagura ispod ovog videa, nakon čega je pokrenuo stranicu za prikupljanje donacija koju je nazvao "Pomozimo Noli da ode u penziju". 

Video je za kratko vreme postao viralan na platformi i pregledan je više od 20 miliona puta.

Tiktoker je takođe objavio da ga je "Walmart" kontaktirao u vezi sa videom i istakao da od tada kompanija dobija negativne komentare i pretnje, te da su i sami pretili Bonaguri i "pritiskali ga"! da obriše video.

- Rekao sam im "radite šta hoćete, ali ja ću ovoj ženi nabaviti novac na ovaj ili onaj način'”, ističe on.

TikToker ispunio svoje obećanje

Bonagura se sastao sa Nolom kako bi se i službeno predstavio i obavestio je da je objavio video na svom profilu i pokrenuo akciju da joj pomogne da ode u penziju. Zatim joj je rekao za 110 hiljada dolara koje je prikupio.

- Ljudi su očigledno primetili da ste vrlo vredna radnica. Svi smo jako ponosni na Vas i hteli smo Vam ponuditi 110 hiljada dolara koje smo prikupili, rekao joj je TikToker.

- Prihvatiću novac, ali ću i dalje morati da radim dok ne zaradim još 70 ili barem 60 hiljada koje nedostaju toj svoti da isplatim kuću. Sa svim tim novcem, neću morati još dugo da radim. Zbog kuće sam još na poslu, rekla je i dodala da će otići u penziju čim bude mogla.

Bonagura je na kraju videa prikazao fotografiju sebe i Nole uz koju je napisao: "Volimo te, Nola."

Ovaj gest, kao i Nolina reakcija na novac, oduševila je njegove pratioce. 

Mnogi pratioci su rekli da treba nastaviti prikupljati novac kako bi Nola dobila još 70 hiljada koje joj nedostaju, a neki su naglasili da sada treba osigurati da Bonagura nađe posao, ako ga otpuste zbog videa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike