Bivši ministar se prijavio za egzotični rijaliti, stranka ga odmah suspendovala! (VIDEO)

01.11.2022

22:30

0

Poznate ličnosti se sreću sa brojnim izazovima, kao što je jedenje insekata, između ostalog

Bivši ministar se prijavio za egzotični rijaliti, stranka ga odmah suspendovala! (VIDEO)
Henkok - Copyright AP Photo/Matt Dunham, File

Bivšeg britanskog ministra zdravlja Meta Henkoka, koji je vodio ovaj resor tokom pandemije kovida 19, suspendovala je vladajuća Konzervativna partija, jer se prijavio za rijaliti program u divljini „Ja sam slavna ličnost, izbavi me odavde“.

Konzervativna partija je saopštila da je suspendovala Henkoka iz stranke, nakon što je obaveštena da će on otići u Australiju da učestvuje u emisiji dok traje zasedanje parlamenta.

- Nakon razgovora sa Metom Henkokom, razmotrio sam situaciju i verujem da je ovo pitanje dovoljno ozbiljno da pokrene njegovu trenutnu suspenziju - saopštio je Sajmon Hart, zvaničnik konzervativaca zadužen za partijsku disciplinu.

Henkok, koji je 2021. podneo ostavku jer je prekršio meru fizičkog distanciranja u vreme pandemije, nedugo pošto su se u medijima pojavile fotografije kako ljubi saradnicu Ðinu Koladanđelo, pridružiće se pop pevaču Boju Džordžu, bivšem ragbisti Majku Tindalu i fudbalerki Džil Skot, na snimanju rijaliti programa u Australiji.

U višenedeljnom TV šou koji se snima u divljini, poznate ličnosti se sreću sa brojnim izazovima, kao što su jedenje insekata i okruženje puno zmija, pre nego što budu eliminisani iz takmičenja javnim glasanjem.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike