Snimak iz kabineta kralja Čarlsa III digao javnost na noge: Fotografija koju su uočili svedoči o prirodi odnosa sa Harijem i Megan (VIDEO)

13.10.2022

16:22

0

Porodični portret o kome je reč nastao je 2018.

Snimak iz kabineta kralja Čarlsa III digao javnost na noge: Fotografija koju su uočili svedoči o prirodi odnosa sa Harijem i Megan (VIDEO)
kralj Čarls i Liz Tras - Copyright Printscreen Twitter/OxfordDiplomat

Oštrooki obožavaoci britanske kraljevske porodice primetili su u sredu da kralj Čarls III u svojoj kancelariji drži fotografiju nastalu na dan venčanja princa Harija i Megan Markl.

U video-snimku koji je nastao prilikom redovnog nedeljnog sastanka premijerke Liz Tras sa kraljem u dnu prostorije može se videti poznata fotografija.

Radi se o porodičnoj fotografiji koja je, po svemu sudeći, zvanični portret kraljevske porodice sa venčanja Megan i Harija 2018.

Na fotografiji je par je okružen članovima kraljevske porodice i drugim učesnicima u venčanju, a portret je nastao u zamku Vindzor odmah nakon što su njih dvoje izgovorili „da“ u Kapeli Svetog Đorđa.

Srećnu porodičnu fotografiju napravio je fotograf Aleksi Lubomirski.

 

 

Čarls je u svojoj kancelariji takođe istakao fotografiju svoje pokojne majke, kraljice Elizabete II, pored njena tri naslednika: Čarlsa, princa Vilijama i princa Džordža, koja je nastala prilikom obeležavanja platinastog jubileja ove godine.

Međutim, mnogo toga se promenilo u kraljevskoj porodici otkako su se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa venčali.

U januaru 2020. Megan i Hari su najavili da će se povući sa svojih kraljevskih dužnosti da bi godinu dana kasnije zauvek odustali od svojih uloga.

Nakon njihovog šokantnog odlaska, tenzije su bile visoke u kraljevskoj porodici jer dva brata nisu mogla da se pomire.

Profimedia
 

Iako su se Markl i Hari vratili u Veliku Britaniju prošlog meseca na sahranu kraljice Elizabete II, po svemu sudeći nisu dočekani raširenih ruku.

Par je naizgled bio omalovažen više puta tokom sahrane pokojne kraljice tako što nije bio pozvan na određene događaje i tako što je morao da sedi  iza ostatka porodice.

Obožavaoci koji su primetili istaknutu fotografiju sada su ubeđeni da je kralj i dalje veoma vezan za svog mlađeg sina bez obzira na to što je za datum svog krunisanja odredio isti dan kada će biti obeležen 4. rođendan sina vojvode i vojvotkinje od Saseksa, Arčija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike