Berluskoni otvorio profil na Tiktoku, pa ispričao vic o sebi, Putinu i Bajdenu: Ja sam najpametniji političar u Evropi (VIDEO)

02.09.2022

13:14

0

Bivši premijer Italije našalio se na sosptveni račun na popularnoj platformi

Berluskoni otvorio profil na Tiktoku, pa ispričao vic o sebi, Putinu i Bajdenu: Ja sam najpametniji političar u Evropi (VIDEO)
Silvio Berluskoni - Copyright AP Photo/Gregorio Borgia

Nekadašnji premijer Italije Silvio Berluskoni pokrenuo je svoj zvanični Tiktok kanal. Političar, koji se trenutno kandiduje za mesto u Senatu, privukao je pažnju mladih korisnika platforme starom šalom.

Berluskonijev prvi Tiktok video, objavljen u četvrtak, bio je njegov svojevrsni pozdravni govor i brzo je dobio milione pregleda, prenose italijanski mediji. U drugom snimku je imao nešto drugačiji ton i ispričao je šalu o kojoj ne prestaju da pričaju na društvenim mrežama.

U vicu koji je ispričao učesnici su bili najmoćniji lideri sveta, američki predsednik Džozef Bajden i njegov ruski kolega Vladaimir Putin, sam Berluskoni, papa Franja i papin mladi asistent. Oni se voze avionom koji će se srušiti za pet minuta, a šansu da se spasu imaju samo četvorica, jer se toliko padobrana nalazi u letelici.

Američki predsednik Džo Bajden i ruski predsednik Vladimir Putin tvrdili su da su najmoćniji pojedinci na Zapadu i na Istoku, pa su prvi uzeli padobrane i skočili, dok je Berlsukoni uzeo treći rekavši da je on najpametniji političar u Evropi.

Na kraju su u avionu ostali papa Franja i njegov mladi pomoćnik. Vođa Katoličke crkve ponudio se da ostane jer je, kako je rekao, bio starac koji je dobro živeo i nije se plašio smrti, ali je njegov mladi saputnik otkrio da nemaju o čemu da brinu jer je „najpametniji političar u Evropi upravo greškom uzeo svoj ranac“.

 

 

Nakon što je ispričao vic, Berluskoni je pozvao birače da „pokušaju da bace padobran na Italiju“ tokom predstojećih vanrednih izbora kasnije ovog meseca.

Ovaj 85-godišnji političar lider je liberalno-konzervativne partije Napred, Italijo, objavio je prošlog meseca svoju ambiciju da bude senator.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike