Baku u staračkom domu otrovali sredstvom za čišćenje (FOTO)

31.08.2022

21:15

0

Autor: 24sedam

Oglasila se i kćerka žrtve Marša Kačin, koja je za televiziju potvrdila da je njena majka Getruda Elizabet Merison Maskvel mrtva

Baku u staračkom domu otrovali sredstvom za čišćenje (FOTO)
FbXrJoDUYAARKy7 - Copyright Foto:Printskrin/Tviter/@renmusb1

Žena koja je živela u starčkom domu u Kaliforniji preminula je zbog greške osoblja koje joj je poslužilo tečnost za čišćenje umesto soka.

Hitno je prebačena u bolnicu nakon što je popila tečnost, saopštila je KRON TV. Zaposleni koji su uključeni u ovaj slučaj su suspednovani jer dom interno istražuje i sarađuje sa lokalnim vlastima, saopštila je ustanova. 

- Sarađivali smo sa lokalnim vlastima, koje su nas obavijestile da je jedan štićenik preminuo. Naše najiskrenije saučešće porodici. Neko od osoblja je uzeo bokal u kome je mislio da se nalazi sok od grožđa ali to je bila tečnost za čišćenje - rekao je izvor uključen u istragu.

Oglasila se i kćerka žrtve Marša Kačin, koja je za televiziju potvrdila da je njena majka Getruda Elizabet Merison Maskvel mrtva, i da je uzrok smrti trovanje alkalnim rastvorom za čišćenje koji uništava proteine.

 

 

- Elizabet je patila od demencije i nije mogla da se prehrani. Ljudima poput moje majke morate da prinesete šolju i pomognete da stave hranu u usta. Kada je stigla u bolnicu imala je plikove u ustima, grlu i jednjaku -  dodala je njena ćerka za KRON TV.

Policija San Matea istražuje ovaj slučaj. Iza nje je ostalo osmoro dece i 20 unučadi.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike