Da vam srce prepukne! Dečak (15) rekao bratu da će umreti od raka (FOTO)

20.08.2022

14:51 >> 15:07

0

Autor: 24sedam

Tinejdžeru je prvi put bolest dijagnostikovana 2019. godine i nakon operacije i nekoliko meseci hemoterapije proglašen je zdravim, ali u novembru 2021. godine, bolest mu se vratila i proširila

Da vam srce prepukne! Dečak (15) rekao bratu da će umreti od raka (FOTO)
1661000381-braca-750x585 - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Benjamin Elliott - new

Ijan (15) je prošle nedelje saznao da mu se vrsta raka kostiju, nazvana osteosarkom, vratila i da je ovog puta neizlečiva. Njegova fotografija sa bratom je izazvala velike esmocije jer je otkirveno da je na njoj zabeležen trenutak kada Ijan sopštava rođenom bratu da će uskoro - umreti. 

Dečaku je prvi put bolest dijagnostikovana 2019. godine i nakon operacije i nekoliko meseci hemoterapije proglašen je zdravim, ali u novembru 2021. godine, bolest mu se vratila i proširila, prenosi Metro.

Sada je Ijanovoj porodici rečeno da leka nema. Na Fejsbuku je osvanula fotografija na kojoj on teši svog mlađeg brata Pitera nakon što mu je saopštio tužnu vest. Na fotografiji se može videti da Piter plače dok ga Ijan grli. Ijan se izvinio što ne može da uradi ništa u vezi raka i poljubio je brata u čelo.

Petnaestogodišnjak je rekao da se ne plaši smrti, otkriva Bendžamin Eliot iz Oregona u SAD, koji je objavu i postavio na Fejsbuk. Veza Bendžamina Eliota sa bolesnim dečakom nije poznata.

 

 

Ijan je, kako se navodi, rekao da želi da uradi samo jednu dobru stvar na svetu pre nego što napusti svoju porodicu.

- Ijan je bio taj koji je odlučio da kaže svojim prijateljima i svom mlađem bratu da će ga rak neizbežno ubiti - naveo je.

- Čak i u njegovoj poražavajućoj prognozi, Ijan je bio taj koji je tešio svoje prijatelje i mlađeg brata. Na ovoj fotogafiji plače Ijanov mlađi brat Piter. Piter je upravo saznao poražavajuću vest, da su mu dani sa starijom bratom odbrojani - navodi se u objavi.

- Bez reči ova fotografija šalje mnogo jaču poruku nego što bi reči ikada mogle - napisao je Bendžamin uz fotografiju.

Mnogi ljudi su komentarisali ovu objavu i izrazili tugu i divljenje prema hrabrosti bolesnog dečaka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike