Ovo je nemački diplomata optužen da je ubio muža u Brazilu: Kazao da mu je suprug pao, ali mu policija nije ništa poverovala (VIDEO)

08.08.2022

12:41

0

Uve i Volter su bili u braku 20 godina

Ovo je nemački diplomata optužen da je ubio muža u Brazilu: Kazao da mu je suprug pao, ali mu policija nije ništa poverovala (VIDEO)
uve-han-brazil - Copyright Youtube/CNN Brazil

Brazilske vlasti sprovode istragu protiv nemačkog diplomate, Uvea Herberta Hana, koji je osumnjičen da je ubio svog supruga.

Nemački diplomata je uhapšen, nakon što je pozvao policiju tvrdeći da mu je suprug Volter Henri Maksimilijan Bio, poreklom iz Belgije, pao niz stepenice i umro.

On je kazao da je muškarac bio bolestan, da je pao u nesvest i tom prilikom zadobio povrede na glavi usled pada niz stepenice zbog čega je preminuo.

Istražne radnje policije, kako obdukcija, tako i iz stana u Rio de Žaneiru, suprotne su njegovoj tvrdnji, saopštila je portoparolka policije Kamila Lourenco.

Na telu preminulog supruga pronađene su masnice, koje su mogle nastati šutiranjem.

Takođe, dodaje, postoje i povrede koje ukazuju na napad cilindričnim predmetom.

Lokalni mediji objavili su da je nemački diplomata, koji radi u Generalnom konzulatu Nemačke u Rio de Žaneiru, pokušao da ukloni tragove krvi pre dolaska policije.

Inače, Nemac i njegov suprug Belgijanac bili su 20 godina u braku.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike