Ukrajinski general tvrdi da Putin ima dvojnike: Čvrsto veruje u to zbog jedne stvari

05.08.2022

14:23

0

Ovo nije prvi put da se ovakve teorije iznose u javnost

Ukrajinski general tvrdi da Putin ima dvojnike: Čvrsto veruje u to zbog jedne stvari
AP22201234101044 - Copyright Sergei Savostyanov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Ruski predsednik Vladimir Putin koristio je dvojnike na nedavnim pojavljivanjima u javnosti kako bi sakrio zdravstvene probleme, izjavio je ukrajinski vojni zvaničnik koji je tvrdio da oni imaju drugačije uši od njega.

Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe general-major Kirilo Budanov sugerisao je na ukrajinskoj televiziji ove nedelje da su Putinove uši izgledale drugačije tokom nekoliko pojavljivanja u javnosti.

- Slika, recimo, ušiju je drugačija. I to je kao otisak prsta, slika uha svake osobe je jedinstvena. To se ne može ponoviti - rekao je on za ukrajinsku televiziju Njuzvik.

Međutim, Budanov je dodao da to nije tako loše.

- Oni imaju različite navike, različite manire, različit hod, ponekad su čak i različite visine, ako bolje pogledate - kazao je on.

Budanovljeva teorija o dvojnicima, međutim, nije bio prvi put da se pojavila ta glasina.

Sergei Savostyanov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP
Vladimir Putin

Internešnel biznis tajms nazvao je to „jednom od neobičnijih teorija zavere“ još 2018. godine, kada je korisnik Tvitera objavio tri Putinove fotografije sa različitih događaja kako bi sugerisao da ruski lider ima bar dva dvojnika.

Budanov je ove sedmice tvrdio da Putin koristi dvojnike zbog široko rasprostranjenih spekulacija da je ruski lider teško bolestan.

Ali šef američke Centralne obaveštajne agencije (CIA), kao i britanski šef MI6, nedavno je doveli u sumnju te izveštaje, navodeći na prošlomesečnom bezbednosnom forumu u Aspenu da je ruski lider očigledno prilično zdrav.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike