Kamion iznenada eksplodirao naočigled okupljenih: Na pirotehničkom festivalu stradala jedna osoba, snimak nesreće se širi mrežama (VIDEO)

03.07.2022

09:47

0

Gledaoci koji su se tu okupili povodom vikenda 4. jula gledali su scenu u neverici

Kamion iznenada eksplodirao naočigled okupljenih: Na pirotehničkom festivalu stradala jedna osoba, snimak nesreće se širi mrežama (VIDEO)
kamion ekplozija - Copyright Printscreen Twitter/rawsalerts

U eksploziji kamiona do koje je došlo tokom pirotehničkog šoua sa mlaznim avionima na aerodromu Betl Krik u Mičigenu stradala je jedna osoba. 

Do incidenta je došlo tokom jučerašnjeg dana u 13.10, pred okupljenim posmatračima, a ekipe hitne pomoći reagovale su odmah posle eksplozije.

 

 

Vozač, identifikovan kao Kris Darnel (40), jurio je sa dva aviona oko 13.10 tokom avio-salona Polje leta u Batl Crik Fildu, dostižući brzine do 480 kilometara na čas.

Ali kada je pustio padobran, dok je prolazio pored područja gde je postavljen pirotehnički displej, on je planuo i eksplodirao.

 

 

Gledaoci koji su se tu okupili povodom vikenda 4. jula gledali su scenu u neverici, a u snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama neki su uzvikivali "Ne!" kada je vozilo eksplodiralo.

 

 

- On je izvodio svoj šou i spuštao se niz pistu. Prošao je pored eksplozije i njegov kamion je eksplodirao - rekla je Suz Gušing, portparolka ovog šoua.

 

 

Na veb-stranici tima piše da je pomenuti kamion imao tri mlazna motora koji su prvobitno korišćeni u avionima za obuku američke mornarice. Motori imaju 36.000 konjskih snaga, a kamion može da dostigne brzinu i do 563 kilometara na čas.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike