Devojčica nestala, pa pronađena zakopana nedaleko od kuće: Na telu male Elene (4) izbrojali 11 ubodnih rana, sumnja se na majku!

20.06.2022

14:49

0

Policija još nije ustanovila da li je dete ubijeno u kući, pa odneto do polja u kom je zakopano ili je napadnuto nožem kad su već bili napolju

Devojčica nestala, pa pronađena zakopana nedaleko od kuće: Na telu male Elene (4) izbrojali 11 ubodnih rana, sumnja se na majku!
profimedia-0700494632 - Copyright Profimedia

Telo devojčice (4) sa Sicilije, čiji je nestanak majka Martina de Poko prijavila prošle sedmice, pronađeno je dan kasnije zakopano nedaleko od porodične kuće.

Prilikom prijave nestanka majka je u policiji izjavila da su malu Elenu de Poko otela tri naoružana muškarca, ali organi reda su zaključili da je upravo ona najsumnjivija.

Telo je pronađeno sa 11 ubodnih rana koje su zadate kuhinjskim nožem, a kako pišu iltalijanski mediji, devojčica je ubačena u plastičnu kesu dok je još bila živa i u njoj je zakopana.

Martina je "otmicu" devojčice prijavila nekoliko sati nakon što je izvršila zločin, a u njenom domu u Katanji policija je danas našla tragove krvi na jednoj od haljina.

Pretpostavlja se da je Martina upravo tu haljinu nosila kada je ubila sopstveno dete.

Policija još nije ustanovila da li je dete ubijeno u kući, pa odneto do polja u kom je zakopano ili je napadnuto nožem kad su već bili napolju.

Nestanak male Elene prijavljen je 13. juna, a pretpostavlja se da je dete ubijeno noć pre.

Profimedia
Elena de Poco

Tamošnji tabloidi tvrde da je kobnog dana Martina Eleni spremila puding, koji nije do kraja pojela, a zatim ju je namamila da izađe napolje da joj "mama pokaže mesto gde je volela da ide kao devojčica".

Ljubomora zbog nove devojke bivšeg dečka

Motiv stravičnog zločina još nije poznat, ali se sumnja da je u pitanju ljubomora.

Martina je Elenu dobila sa samo 18 godina, sa tadašnjim dečkom Aleksandrom. Njih dvoje su se ubrzo razišli, a Martina je otišla za Nemačku i nedavno se vratila na Siciliju, gde je saznala da je Aleksandro u dugoj vezi.

Bivši se sa njom dogovorio da češće viđa ćerku, pa je Elena upoznala njegovu novu devojku, koju je navodno zavolela, na šta je Martina bila ljubomorna. Sumnja se da je zbog toga dete u naletu ljubomore krvnički izbola, ubacila u kesu i zakopala dok je još davalo znake života.

Martini je određen pritvor, a smeštena je u posebnu ćeliju u kojoj se na nju motri 24 sata, jer se strahuje da bi mogla da pokuša sebi da oduzme život.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike