Devojčica (10) zbog opasnog TikTok izazova prošla kroz pakao: "Deset sekundi gluposti, dve godine bola"

19.06.2022

15:15

0

Autor: M. Vu.

Doktor je konstatovao da će najverovatnije trebati 18 meseci do dve godine da rane potpuno zarastu

Devojčica (10) zbog opasnog TikTok izazova prošla kroz pakao: "Deset sekundi gluposti, dve godine bola"
tiktok - Copyright Pixabay

Devojčica (10) iz Velike Britanije je nova žrtva opasnih izazova na aplikaciji TikTok. Ona je odlučila da isproba trik sa dezodoransom, nakon čega je završila u bolnici

Iako se ne razume tačna poenta ovog TikTok izazova, mnogi se snimaju dok dezodorans prskaju u ruku oko deset sekundi, na samo centimetar od kože. Upravo to je uradila i ova devojčica, a lekari ističu da će najverovatnije morati na plastičnu operaciju.

- Deset sekundi gluposti donelo joj je dve godine bola. Od tada je bila veoma tiha, imala je velike bolove. Bila sam šokirana kada sam saznala šta se dogodilo mojoj ćerki, koja je „tako razumna devojčica“ koja „nikada ne upada u nevolje.“ - rekla je njena mama (39) iz Hartfordšira, koja želi da upozori ostale roditelje:

- Samo podsećajte decu da ne učestvuju u ovakvim idiotskim trendovima, tih nekoliko sekundi ju je uništilo narednih nekoliko godina - rekla je majka za The Mirror reports.

Foto:Printskrin/TiKTok
 

Ovim povodom oglasili su se i čelnici TikToka sa sledećim saopštenjem:

- Duboko nam je stalo do bezbednosti i dobrobiti naše zajednice. Aktivno uklanjamo sadržaj koji prikazuje opasne izazove i pozivamo ljude da posete naš centar za bezbednost, gde mogu da pronađu vodič u aplikaciji za angažovanje u onlajn izazovu, koji su razvili vodeći stručnjaci za bezbednost mladih - pisalo je.

Devojčica je prvo zadobila opekotine, a potom bolove. Doktor je konstatovao da će najverovatnije trebati 18 meseci do dve godine da rane potpuno zarastu, dodajući da je devojčici potrebna plastična operacija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike