Urušio se plafon u tržnom centru: Kupci uspaničeno počeli da beže, strahuje se da ima zatrpanih pod ruševinama (VIDEO)

11.05.2022

14:17

0

Na lice mesta upućen je veliki broj policajaca i vatrogasaca koji tragaju za eventualnim žrtvama

Urušio se plafon u tržnom centru: Kupci uspaničeno počeli da beže, strahuje se da ima zatrpanih pod ruševinama (VIDEO)
Printscreen/YouTube/ evrensel

U tržnom centru Zafer Plaza AVM u turskom gradu Bursi došlo je do urušavanja plafona prodavnice nakon požara, a televizija A haber izvestila je da je pod ruševinama ostao jedan broj ljudi.

Na lice mesta upućen je veliki broj policajaca, vatrogasaca i ekipa Predsedništva za upravljanje katastrofama i vanrednim situacijama (AFAD).

 

 

- Radovi uklanjanja otpada se nastavljaju oprezno. U regionu su preduzete neophodne mere. U ovom trenutku nema žrtava i povređenih - rekao je guverner Burse Jakup Kanbolat i izjavio da je do urušavanja došlo na drugom spratu.

Gradonačelnik Metropolitanske opštine Bursa Alinur Aktaš takođe je saopštio da pod ruševinama u urušavanju niko nije ostao, kao i da u incidentu nema poginulih ili povređenih građana.

Usled urušavanja plafona oblak prašine iznenada je prekrio tržni centar. Tada su se građani u prodavnici i u tržnom centru supaničili i pojurili da napuste objekat.

 

 

Policija, vatrogasci i spasioci su u najkraćem roku stigli na mesto događaja, a u toku je potraga za ljudima pod ruševinama, prenosi RIA Novosti.

Televizija prenosi da su nakon evakuacije ulazi u tržni centar zatvoreni.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi