Milijarder ima koronu! Bil Gejts: Pozitivan sam

11.05.2022

06:15

0

Gejts je inače i čest predmet teorija zavere o koronavirusu, a jedna od njih je i da hoće da čipuje stanovništvo kroz vakcinu

Milijarder ima koronu! Bil Gejts: Pozitivan sam
Snimak ekrana 2022-05-11 081505 - Copyright Slika ekrana/Tviter/@BillGates

Bil Gejts, milijarder i jedan od osnivača tehnološkog giganta Majkrosft (Microsoft)  oglasio se putem svog zvaničnog Tviter naloga i svoje pratioce obavestio da je pozitivan na virus COVID-19.

- Test na korona virus je pozitivan, imam blage simptome virusa i po savetu eksperata ja ću se izolovati dok ne ozdravim - napisao je Gejts na Tviteru.

 

 

Milijarder je istakao kako ima sreće što je pre zaražavanja vakcinisan više puta.

Osnivač Majkrosofta je potom naveo da će sa svojim timom nastaviti da radi na tome "da se niko od nas više ne suočava sa pandemijom".

Inače Gejts je prvu vakcinu protiv virusa korona primio 22. januara prošle godine, a o proizvođaču iste nije otkrio detalje.

- Jedna od prednosti kada imate 65 godina je ta što možete da dobijete vakcinu protiv Kovida 19. Primio sam prvu dozu ove nedelje i osećam se sjajno. Hvala svim naučnicima, učesnicima u kliničkim ispitivanjima, regulatornim agencijama, zdravstvenim radnicima koji su nas doveli dovde - napisao je Gejts na Tviteru tada

 

 

Gejts je inače i čest predmet teorija zavere o koronavirusu, a jedna od njih je i da hoće da čipuje stanovništvo kroz vakcinu.

 

Bonus video

 

.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike