Brat i sestra imaju četvoro dece: Suzana krila trudnoću, porodila se u kadi da je policija ne bi uhapsila zbog incesta (FOTO/VIDEO)

03.05.2022

21:47

0

Kada je Štubing imao 18 godina, odlučio je da pronađe svoje biološke roditelje

Brat i sestra imaju četvoro dece: Suzana krila trudnoću, porodila se u kadi da je policija ne bi uhapsila zbog incesta (FOTO/VIDEO)
Hvataj - Copyright Slika ekrana/Jutjub/ DocumentaryObscura

Patrik Štubing (44) iz Lajpciga, usvojen je kao dete i nije upoznao svoju mlađu sestru Suzan Karolevski (37) sve dok nije ušao u trag svojoj biološkoj porodici u svojim dvadesetim.

Nakon što se preselio u kuću majke, Štubing i Karolevski su zaočeli vezu.

Par, koji je dugo branio svoju vezu, dobio je četvoro dece između 2001. i 2005. godine - od kojih su dvoje invalidi. Prethodno govoreći o njihovoj zajednici, Patrik je rekao:

- Ne osećamo se krivim za ono što se dogodilo između nas. Želimo da se ukine zakon koji incest čini zločinom - rekao je on.

Rođeni u disfunkcionalnoj porodici

Štubing je bio treće od osmoro dece rođene u siromašnoj, neobrazovanoj, disfunkcionalnoj porodici. Suzan je rođena u istoj porodici, a na dan  njenog rođenja roditelji su im se razveli.

Njeno detinjstvo je bilo uskraćeno, a njena nemarna, nezaposlena majka Ana Marija ju je često ostavljala samu kod kuće sa svojim ljubavnikom. Slabo obrazovana i jedva sposobna da piše, Suzan je ranije govorila da nije voljena i da je teret svojoj majci.

Još šestoro braće i sestara, od kojih su neki rođeni sa invaliditetom, umrlo je u detinjstvu. Jedan je pregažen i ubijen u dobi od sedam godina. Još jedna mentalno hendikepirana sestra umrla je sa osam godina.

Kada je Štubing imao 18 godina, odlučio je da pronađe svoje biološke roditelje. Četiri godine kasnije ušao je u trag svojoj majci i otkrio Suzan. Uselio se i, zapanjujuće, Ana Marija mu je dozvolila da deli spavaću sobu sa njegovom sestrom.

Veza sa rođenom sestrom

Govoreći o svom odnosu sa tada petnaestogodišnjom Suzan, 2007. godine, rekao je:

- Oboje smo ostali budni do kasno u noć da razgovaramo jedno s drugim o našim nadama i snovima.

Šest meseci kasnije, Ana Mari je umrla od srčanog udara. Suzan je bila bliska sa jednim od svoje braće sa invaliditetom, Andreom, ali je on umro iste godine. Tadašnja tinejdžerka se u tom periodu sve više oslanjala na svog brata.

- Poverenje je preraslo u drugu vrstu ljubavi kada nam je majka umrla šest meseci kasnije.

Nej brat i partner je na sbe preuzeo ulogu stuba porodice.

- „Postao sam glava porodice i morao sam da zaštitim svoju sestru. Ona je veoma osetljiva, ali pomagali smo jedno drugom u ovom veoma teškom periodu i na kraju je ta veza postala fizička.

Par je počeo da spava zajedno nekoliko meseci kasnije, a kasnije je na sudu otkriveno da su spavali zajedno šesnaest puta između januara i avgusta 2001, kao i da su retko koristili zaštitu.

-Nismo ni znali da radimo nešto loše kada smo počeli da spavamo zajedno. Nismo razmišljali o korišćenju kondoma. Nismo znali da je nelegalno spavati zajedno. Naša majka ne bi to odobrila, ali jedini koji bi sada trebalo da nam sudi smo mi - rekao je Patrik Štubing.

Rođenje prvog deteta
Slika ekrana/Jutjub/ DocumentaryObscura
 

U oktobru 2001. godine, sa samo 16 godina, Suzan je rodila dečaka Erika. Dete je rođeno sa nedostacima i  jedva da hoda i govori kako treba. Sara, koja sada ima 19 godina, rođena je 2003. godine i pati od sličnih invaliditeta.

Ona je takođe bila zbrinuta, kao i Nensi, stara skoro 18 godina. Sofija, koja sada ima 17 godina, rođena je dok je Štubing bio u zatvoru. Pod brigom nemačkih socijalnih službi, Suzan je pokušala da sakrije trudnoću noseći široku odeću.

Porodila se sama u kadi. 

Uprkos mišljenju stručnjaka da je invaliditet dece izazvan zbog incesta, par odbija da poveruje u to.

- Dvoje naše dece su invalidi. Ali to nije nužno ikakve veze sa činjenicom da smo braća i sestre. U našoj porodici ima i drugih invalida. Imali smo šestoro braće i sestara koji u nekim slučajevima nisu preživeli jer su bili invalidi.

Paru je suđeno za incest 2002. godine. Štubing je osuđen na godinu dana uslovno nakon što je proglašen krivim po svim tačkama. Suzan, koja je tada imala 17 godina, tretirana je kao maloletnica i smeštena je u brigu o omladinskim službama.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike