"Želim da umrem": Očajni stranac nije mogao da izdrži lokdaun u Šangaju, redari u zaštitnim odelima ga jedva savladali (VIDEO)

28.04.2022

12:50

0

Autor: N. Pavlović

Stroge mere počinju da uzimaju maha

"Želim da umrem": Očajni stranac nije mogao da izdrži lokdaun u Šangaju, redari u zaštitnim odelima ga jedva savladali (VIDEO)
šangaj - Copyright Twitter/Jennifer Zeng 曾錚

Da lokdaun u Šangaju negativno psihološki utiče na građane, pokazuje i primer jednog stranog državljanina koji je pokušao da prođe kroz metalne barijere vičući da želi da umre.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji pokazuje muškarca koji se raspravljao sa četiri radnika u belim zaštitnim odelima.

- Želim da umrem - ponavljao je u nekoj kombinaciji mandarinskog, francuskog i engleskog jezika, akcentom za koji su mnogi rekli da je francuski.

- Došli ste u Kinu, morate da poštujete ovdašnje zakone i mere - rekao mu je jedan Kinez dok je drugi poručio da se smiri.

Muškarac je plakao i govorio da će se ubiti.

U jednom trenutku su stražari spustili gard, misleći da se stranac smirio, ali je onda ponovo ustao i zabio se u metalne barijere.

Kako prenosi Dejli mejl, nije utvrđeno kada je snimak tačno nastao, ali se pretpostavlja da je nastao u Šangaju, gde je na snazi strogi lokdaun.

Širom metropole su podignute barijere kako bi se zatvorile rizične oblasti i sprečilo širenje koronavirusa.

Kina ne odustaje od svoje strategije "nula kovida", pa se često čitave oblasti zatvaraju zbog svega nekoliko desetina pozitivnih slučajeva zaraze. 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike