Baba monstrum naterala devojčicu da popije flašu viskija - majka sve posmatrala: Dete (4) umrlo od trovanja alkoholom, nisu pozvale pomoć!

25.04.2022

11:01

0

Policija je u stanu zatekla Čajnu koja nije davala znakove života

Baba monstrum naterala devojčicu da popije flašu viskija - majka sve posmatrala: Dete (4) umrlo od trovanja alkoholom, nisu pozvale pomoć!
profimedia-0514637839 - Copyright Profimedia

Devojčica stara svega četiri godine, Čajna Rekord umrla je od trovanja alkoholom, nakon što ju je baba naterala da popije flašu viskija.

Policija je stigla na adresu u Luizijani, oko 11 sati u četvrtak nakon što je primila izveštaje o detetu koje ne reaguje.

Policija je u stanu zatekla Čajnu  koja nije davala znakove života. Alkohol u krvi devojčice je izmeren na 0,680% – osam puta više od 0,08% koja je dozvoljena granica za odraslu osobu u Americi.

Baka i majka rekle su policajcima da je devojčica pronašla bocu kanadskog viskija sa 80% alkohola i otpila gutljaj, a nakon toga je baka Čajnu naterala da kleči i da popije ostatak.

Prema policijskom izveštaju, Čajnina majka, Kadjah Rekord (29), stajala je i posmatrala situaciju.

Smatra se da je flaša u to vreme bila otprilike napola puna. Kada je Čajni pozlilo majka i baka su je stavile u kadu, gde se veruje da je umrla, navodi Dejli Star.

Pixabay/Free-Photos
 

Kako se navodi u policijskom izveštaju, nijedna od dve prisutne žene nije zatražila medicinsku pomoć za Čajnu sve dok nije prestala da diše.

Rokane Rekord, devojčicina baka je priznala da je "zabrljala" i rekla policajcima da "želi da preuzme punu odgovornost" za Čajninu smrt. Rekla je takođe da je shvatila da je otišla "predaleko".

Kancelarija patologa saopštila je da je obdukcija potvrdila da je uzrok smrti male Čajne akutno trovanje alkoholom. Dr Ernest P. Čiodo, lekar, advokat i toksikolog iz Čikaga, rekao je za "The Advocate" da čak i da je odrasla osoba u pitanju, ovo je fatalna količina alkohola.

Policijski narednik Mek Kneli rekao je novinarima da su i majka i baka nastradale devojčice privedene. Obe žene su zvanično uhapšene sledećeg jutra i optužene za ubistvo prvog stepena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike